https://www.trendyol.com/flinder/cam-siyah-calisma-masasi-140x60-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-metal-ayakli-p-808721761
arkadaşım bu masayı öneriyor gayet memnun. ne diyorsunuz? başka önerdiğiniz masalar var mı? şu anki masam 140x73x77 civarı. 160 olsa daha iyi olur ama şart değil.
bütçe en...
ben de nutraxin almayı düşündüm de çok ucuz diye şüphelendim. nutraxin 1000 iu 25 mcg alıp yanına proteinocndan 100 mcg k2 almayı düşündüm 1000 iu 125mcg günlük. kan testi yaptırmıştım fakat d vitaminine bakılmıyordu. hiç dışarı çıkmıyorum ve uyku problemleri vs. yaşıyorum.
Selamlar. d3k2 vitaminlerinin çoğu 1000 iu ve 25 mcg. bunun yanına ayrı k2 vitamini de almak istiyorum ki k2 yi 100-125 civarına çıkarayım. Bir de omega 3 almak istiyorum. Hangi markalardan ve nerelerden almam gerekiyor?
bi keresinde chipseti de driverla beraber tamamen temizleyip güncel kurdum fakat aynı sorun devam etmişti. bir tek rustta oluyor bu sorun. bu ekran kartında aynı sorunu yaşayanlar var. kimisi mhz çok fazla diye 2300e çekip düzeltiyor kimisi başlangıç ayarlarından düzeltiyor fakat hiçbiri çözüm...
kanka benim bildiğim çözünürlüğü değiştirmek daha uzaktan bakmanı sağlamıyor. monitörün daha büyük olması lazım ki daha geniş gör. yani çözünürlük değiştirsen bile fark görmemen normal çünkü zaten öyle olması lazım.
Selamlar. Benim ekran kartı sıkıntılı biraz. çoğu sürümde rust oyunu çöküyor. Redditte birisi 24.8.1 sürümünde sorun olmadığını söylemiş ben de denedim gerçekten sorun yoktu fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda amd software'ı açamıyorum ssteki uyarıyı veriyor. 24.8.1 sürümünde sabit kalmayı nasıl...
Selamlar. scyrox v6 kullanıyorum. scroll tekerini çok kullanan biriyim basıyorum yani. hafif çatlamıştı git gide büyüdü neredeyse kırıldı. bunu tamir ettirebileceğim bi yerler var mı yeni mouse alacak param yok
selamlar. tekerleğin iç kısmına doğru bir yer ufaktan kırılmış. o kısım üstteyken basınca çok az rahatsız ediyor. mouselara özel scroll satışları oluyor mu? scroll değişimi kolay mı? sizce yapmalı mıyım?
Selamlar. Aula f75 kullanıyom da klavyenin sesi masadayken diğer yüzeylerde denediğime göre biraz daha kötü çıkıyor. mesela yataktayken çok daha güzel creamy ses çıkıyor. bu duruma çözüm olarak masanın altına bir şey yapıştırsam işe yarar mı? yarıyorsa ne gibi bir şey yapıştırmam gerekir?