MrHakkı isimli üyenin son içerikleri

1. M

Telefon şarj olmuyor

bi telefoncuya götürmüştüm. Kireçlenme gibi bir şey olmuş tam anlayamadım 750 lira dediler.
  2. M

Telefon şarj olmuyor

Selamlar. A70 kullanıyom. Büyük ihtimalle düşürüp durduğum için şarj soketinde bi sorun var. Temassızlık oluyordu, en son tamamen gitti hiçbir şekilde şarj olmuyordu. Telefoncuya götürücem de en fazla ne kadar para öderim?
  3. M

Gözlük camı odak sorunu

Selamlar. 1,5 hafta önce yeni cam yaptırdım -6.5 sağ -6.0 sol. Kötü görüyorum diye gözlükçü alışman lazım 1-2 güne geçer dedi ben 1,5 hafta bekledim fakat sorunlar vardı. En büyük sorun odak noktası. Odak noktamı alırken dik durmamı istediği için odak noktasının aşağıda kaldığını düşünüyorum...
  4. M

7500f İŞLEMCİ occt stability test

aynı işlemci soğutucu var. İlk aldığım zamanda cinebench r23te max 69-70 derece görüyordum. Son zamanlarda rust oynuyom oyuna girdiğimde fan max hıza çıkıyordu ve işlemci 75 civarında geziyordu. Fan ayarı yaptım. Sesten rahatsız olmayacağım max hıza aldım fanları ona rağmen rustta 80-82 derece...
  5. M

Rust oyun çöküyor...

Selamlar. Ekran kartım rx 7600, psu msi mag a550bn. Rust oynarken 1-2 saat sonra oyun donuyor ve çöküyor. Olay görüntüleyicisinde "amduw23g-417878-33000e3f görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu." hatasını alıyorum. Uzun süredir çözmeyi deniyorum. Bios...
  6. M

1000tl klavye önerisi

hangi model daha iyi? teknik açıdan aynı gibiler tek fark rgb ve switchleri galiba. Birisi brown birisi red doğru mu?
  7. M

1000tl klavye önerisi

bütçeyi aşmak zor ama belki 200 300 aşabilirim. red switch olsun. mümkünse %75 olsun. kuzenim istedi kendisi kaliteli olmasını çok takmıyo ne kadar olursa artık
  8. M

Sehzadeonline güvenilir mi?

https://sehzadeonline.com/doritos-flamin-hot-aci-biber-peynir-102-gr-fritolay-90372982-p-19152?ref=akakce&v=1.97.7 Doritos flaming hot hiçbir yerde yok. Arada bir toplu sipariş veriyorum fakat bir tek bu sitede var. Bu site güvenilir mi?
  9. M

Vakum makinesi önerisi.

Selamlar. Antrikot dinlendireceğim. 1000 lira bütçe ile vakum makinesi + vakum poşeti önerir misiniz? 1500 liraya kadar çıkabilirim
  10. M

7500f yetersiz kalabilirmi?

hocam bende 7500f rx 7600 var cs2de 200-300 arası fps alıyorum. Valorant daha fazla fps verir ama csde yetmeyen anlar olabilir benim fikrim
  11. M

Et için döküm tava önerisi

hocam kullanıma hazır olarak mı geliyor yoksa sezonlamam gerekecek mi? Bakımlarını nasıl yaptınız mesela Eti pisirdikten sonra nasıl temizliyorsunuz?
  12. M

bazı forumlarda lavanın çok iyi olmadığını yazan bir sürü kişi görmüştüm o bilgilerin doğruluğu nedir
  13. M

Antrikot yapıcam da kaliteli döküm tava önerir misiniz? düz olursa daha güzel olur. Bütçe 2k zorlarım ama derseniz ki bu da işini görür fiyat düşebilirsiniz
  14. M

İnceleme Servis point deneyimlerim

ben servispointe bir kere ürün yolladım o da g24f-2 monitörümdü. Monitörün altından çizgiler çıkmaya başladı diye yolladım garantisi de duruyordu. 1 gün içerisinde tamiri yapıldı toplam 2 gün içerisinde geri gelmişti ben memnun kaldım.
  15. M

Antrikot için malzeme önerisi

bütçe konusunda olabildiğince ucuz olsun ama tamamen kalitesiz de olmasın istiyorum. Farklı tarifler deneyeceğim o yüzden hem yapışmaz tava, hem de döküm tava önerisi istiyorum. İleride etleri kendim dinlendirebilirim diye vakum makinesi ve vakum poşeti istiyorum. 2 farklı termometre istiyorum...
Geri