mrhamsi isimli üyenin son içerikleri

1. mrhamsi

Laptopum ne kadar eder

İ5 9. Nesil işlemci 2060 6gb ekran kartı 16 gb ram 3200 lik 480 ssd Acer nitro marka Sizce ne kadar eder
  2. mrhamsi

Sisteme 32 yerine 16gb ram alsam ne olur?

Hocam taş çatlasın 5-20 fps aradı fark yaratır bence kasmadan almanız daha mantıklı boş yere zora solmayın kendinizi
  3. mrhamsi

Xdrive rüzgar masası kullanan var mı

Xdriver Rüzgar serisi masasını almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar sallantı yapıyor mu masa söyleyebilir mi 120x60 lık alacağım
  4. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

15 li pro yu sipariş verdim kafam ona yattı daha çok inşallah üzmez
  5. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

Birader 7-8 k bütçe var diyoruz biraz daha ekleyebilirsen diye 23k lık şey atıyorsun çok yardımcı oldun saol
  6. mrhamsi

Csgo2 Gamma Doppler ne kadar eder

Hocam gece uykusu ak 47 dolarken yapmıştım 220 dolara falan geliyordu sikinler ilk fırladığı zaman bence bayaaaaaa bi şans işi bide ilk denememde attı bunu sonra bunu görünce hemen bir tane daha yaptım 2. Denemem 340 dolarlık skin ile oldu en kötü pala bıçağını atmıştı 1763131451 Şimdi tekrar bi...
  7. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

Link varmıydı hocam
  8. mrhamsi

Agam valla aynı kuzen gibi dedin oda diyor satıp motor alalım diye 🤭 valla şubat gibi askere gidicem dönüşte bi kuşku ile tatil yaparım heralde
  9. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

Dostlar koltuk almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim zio diyen var ki hiç duymadığım bir marka en son xdrive Anka diyen vardı 15li diyen var sizce ne almalıyım 1.75 boy 78 kilo bütçeyi biraz arttırabilirim ama düşürsek daha güzel olur
  10. mrhamsi

Valla öyle
  11. mrhamsi

Çok iyi olur hocam
  12. mrhamsi

Hocam bu soylediginiz site ilan oluşturuyorsunuz da diğer oyuncular sizden satın mı alıyor öyle mi yoksa site kendisi mi veriyor parayı hemen anında
  13. mrhamsi

Akvaryum kurmak istiyorum yardım

İnşallah bilen biri güzel önerilerde bulunur
  14. mrhamsi

Peki hangi siteden satmamı önerirsiniz acaba bilginiz var mı
  15. mrhamsi

Akvaryum kurmak istiyorum yardım

Arkadaşlar güzel bi teraryum kurmak istiyorum kolay bitkili lapistes karides vs bakmak istiyorum 30 litrelik nelere ihtiyacım var ve hangi siteden alabilirim
Geri