RX 6600 XT RTX3060 ayarında bir kart sistemde 3060 olsaydı şimdiye stokta kalmazdı ama Amd ekran kartlarında henüz Nvidia kadar tercih edilmiyor. Kesinlikle alınır bence.
Evet muhtemelen ondan kaynaklanıyor olabilir. Modem den ip ne bakıp tarayıcı üzerinden "what is my ip" diye aratıp ip lerin aynı mı farklı mı olduğuna bakabilirsin. Eğer farklı ise CGN havuzundasındır.
1648023186
Bunun çözümü ise bir statik ip ye sahip olmak. Eğer modeminiz bunu destekliyorsa...
Kendin çözebileceğin bir durum değil. Muhtemelen santral veya saha dolabındaki yoğunluktan kaynaklanıyor. Bir ihtimal kullandığın porttan da kaynaklanıyor olabilir. Müşteri hizmetlerine hizmetten memnun olmadığınızı bildirerek portu değiştirmelerini isteyebilirsiniz. Başka da yapılacak bir şey...
İtopyanın adının geçmesinin bence sebebi çok fazla satış yapmaları. Ne kadar çok satış o kadar çok sorun. Hata çoğunlukla kargo şirketlerinden kaynaklanıyor zaten. Ben mağazadan almıştım ve hiçbir sorun yaşamadım. Eğer imkan varsa mağazaya gidip almakta fayda var derim.
Sistemi çoğunluka ne için kullanıcaksınız?
1647488454
Eğer oyun için ise hiç düşünmeden 3060 lı olanı tavsiye ederim. Onun haricinde 11400f ile 12400f arası çok bir fark olacağını düşünmüyorum ama yinede karşılaştırmalı incelemelerine bakabilirsiniz.
Ben Keenetic extra dsl modem kullanıyorum. Wifi kapsama alanı, 2,4ghz 5ghz bandları olsun güzel bir modem. Her hangi bir kopma sorunu şu ana kadar yaşamadım. Arayüzüde şu ana kadar ki gördüğüm en iyisi diyebilirim.
Ben şu anki fiyatın yarısına almıştım ama piyasa malum bence değerlendirilebilir...
Sonuçta bu değerler fabrika değerleri en düşük değeri baz alarak sistem toplanması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ileride sistemde yükseltme yapılacak ise durum değişir.
Değerlerine bakılınca bir sata ssd için güzel bir tercih.
Ben mevcut olarak Adata Su630 ve JamesDonkey Jd240 modellerini kullanıyorum 2 senedir her hangi bir sorun yaşatmadılar.
Okuma yazma hızlarıda gayet tatmin edici.
Bunları da değerlendirebilirsin.