Mrhumanape isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hangi 2 TB SSD alınır?

Aldım gitti, hadi bakalım. 😀
  2. M

Hangi 2 TB SSD alınır?

Ben de öyle düşündüm ama Samsung güvenilirliği ve yorumları bi' tık daha fazla, bilemedim ondan. 1754344066 Yok hocam, sadece oyun için kullanacağım.
  3. M

Hangi 2 TB SSD alınır?

700 TL civarında fark şu an.
  4. M

Hangi 2 TB SSD alınır?

Hocam parçayı vatandan almam gerekiyor, hem montaj hem de garanti için. O nedenle 2 seçeneğim var. Hangisini seçmek mantıklı olur?
  5. M

Hangi 2 TB SSD alınır?

MSI SPATIUM M480 PRO ve Samsung 990 PRO arasında kaldım. Bunları kullanan var mı, siz olsaydınız hangisini alırdınız? Samsung'un firmware sıkıntıları çözüldü mü?
  6. M

Orta-Üst Sistem Toplama Önerisi

Tavsiyeleriniz için ikinize de teşekkür ederim. Tekrardan kontrol edip mantıklı tercihi yapacağım bakalım. Son olarak işlemciye uygun bir soğutucu almak istiyorum, önerdiğiniz alınır mı yoksa 360mm mi almak lazım 1752132656 Şu an için 32 oldukça yeterli tabii hocam ama ilerde çıkacak oyunlarda...
  7. M

Hocam şöyle; anakart bayağı bir kötü bu sistemde ama onu biraz iyileştirince, üstüne 64 yapınca yine cortluyor, yoksa çok haklısın. Bir şeylerden kısmak lazım.
  8. M

5070 Ti tabii ki iyidir de biraz pahalı be hocam, hani bu bantlarda önerin varsa alayım 😀
  9. M

Çok doğru. Tüm siteler özelinde bir kontrolde bulunacağım ama öncesinde tüm parçaları netleştirmek istiyorum.
  10. M

Ek'te de görebileceğiniz gibi bir sistem toplama düşüncesindeyim. Çok iyi anlamadığım için parça parça yapay zekaya sora sora ilerledim. Yine de biraz tuzlu oldu. Öncelikle neler düşünüyorsunuz. Bu kadar çıkmışken şunu da değiştir diyebileceğiniz bir parça var mı? Veya çok gereksiz bir külfet...
Geri