Açıkcası ikisinde de bir sınırım yok sadece alırken f/p olduğundan emin olmam lazım ki aklıma yatsın 😅
1747827319
Hem linux hem windows hem de macOS'te kullanacağım için exFAT formatında kullanacağım. Büyük ihtimalle de thunderbolt case alacağım
1747827374
Siz 1TB daha modeller daha uyguna...
steamde de 200 lira civarına geliyor aslında şu an indirimle. Ben 50 lira daha fazla verip steam'den almayı tercih ederim. Tabii herkesin tercihi değişir
Daha iki ay kullandığım Turk telekom 912 lira cayma bedeli istiyor. Güncel paketim 27gb 318TL vergiyle. Öyle bi haraç istiyorlar ki cayma bedeli adı altında. Sanki paket 800 lira da oradan indirmişler gibi davranıyorlar. Tabii bu paketin ederi 800 lira mı sanki diyecek bi devlet yok başımızda
intel ya da amd'de de benimki gibi x3d olmayan çiplerde aslında işe yarıyor ama bende 5800x3d var ve işlemcide oluşan ısı, 3d cache'in içerisinde ve ısı kalkanına iletilmiyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla 420mm ile bile bu işlemciyi soğutamıyorlar :)
3bin liraya indirimdeydi geçenlerde bu aldım denedim ve benim 5800x3d'yi soğutamadı ama sorun işlemcide soğutucuda değil. Ben de iade ettim
Düzeltme: Bahsettiğim Arctic Freezer II 360'dı. Bu 3. nesilmiş