Mrloxonn isimli üyenin son içerikleri

1. Mrloxonn

Vodoafon Vdf600 Telefon İmei̇ Sorunu

ARKADAŞLAR ELİMDE VODAFONE VDF 600 SMART STYLE 7 CEP TELEFONU VAR VE BU TELEFONUN İMEİ SI ÇALINMIŞ BUNA İMEİ YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM BİKAÇ PROGRAMDA DENEDİM AMA TÜM DRİVER LARI KURMAMA RAĞMEN BAŞARISIZ OLDUM BURADA BAŞKA BİR ÇÖZÜM YÖNTEMİ VARMIDIR ? (TELEFONUN GARANTİSİ VE DETEĞİ YOKTUR)
  2. Mrloxonn

11. sınıfta açığa geçilir mi?

bence geçebilirsin notlarında kötü açık öğretim sınavlarında online olursa telegramdan yardım alabilirsin
  3. Mrloxonn

Akilli Tahtadan Di̇si̇pli̇n (güncelleme Yazının Altında)

Herkese teşekkürler... :)
  4. Mrloxonn

her okul için geçerli değil bu çoğu okulda istenildiği gibi kullanılıyor
  5. Mrloxonn

BU ARADA PROJE OKULU VE YAKIN OLDUĞU İÇİN İMAMHATİP LİSESİNE GİDİYORUM BUNDAAN FAZLA ABARTMIŞ OLUNABİLİR BENCE
  6. Mrloxonn

sağolun teşekkürler
  7. Mrloxonn

10.sınıfa gidiyorum 1663597001 sizde haklısınız ama gördüğünüz gibi bu kurallara uyanların sayısı gitgide azalıyor
  8. Mrloxonn

bennde katılıyorum hatta bu durum ikinci defa olduğundan disiplinilik oldum denene bilir çünkü ben bu durumu mebreyi arıyarak konuşmuştum ve onllarda bu olayı kaldırıcaklarını söylediler fakat hiç bir şey yapmamışlar
  9. Mrloxonn

peki öğretmen flas ımı kullanırsa su. işlemiş olurmu?
  10. Mrloxonn

bunu kaldırıyorum çünkü görünürse sıkıntı
  11. Mrloxonn

arkadaşlar bugün öğle arasında yemek yerken video izlemek için mebre akıllı tahta sistemi olan akıllı tahtayı kendime ait usb ile açtım ve müdür yardımcısı beni gördü ve usb takılı olan anahtarımı komple bir şekilde aldı ve beni müdürün yanına götür dü bu benzer, durumu öncesinde hiç bir ceza...
Geri