MrLupescu isimli üyenin son içerikleri

1. MrLupescu

EA Games Oyun Başlatılamadı

Tüm uygulamaları kapattım ancak sorun devam ediyor ne yazık ki
  2. MrLupescu

Hayır değil 1756750283 steam üzerinden dosyaalrı doğruladım, EA üzerinde herhangi bir şey yapamadım sonuç aynı malesef
  3. MrLupescu

Selamlar arkadaşlar, Paylaştığım görseldeki hatayı üç gündür alıyorum. DNS ayarlarını değiştirdim, modemimi resetledim, EA silip yeniden yükledim ancak nafille. Bu soruna daha önce denk gelen var mıdır? Teşekkürler
  4. MrLupescu

Yük altında 95 derece

sistemi takarken cpu fan kablosu işlemci üzerşndeki termal macundan sıyırmış, macuna ekleme yaptım şu anda 2k ultra ayarda bf v oynarken maksimum 81 dereceyi gördüm
  5. MrLupescu

Yük altında 95 derece

jelatini çıkardım ve termal macun olarak da Maxtor CTG9 isimli bir macun kullandım, sıvı soğutmanın kasasında arctic mx5 çıktı ama maxtor daha kaliteli olduğunu düşünerek onu sürdüm :D Muhtemelen biraz fazla sürdüm, eve gidince tekrardan söküp kontrol edeceğim
  6. MrLupescu

Yük altında 95 derece

selamlar, yakın zamanda aşağıya bıraktığım sistemi topladım. Sistemde sorun yok, ancak işlemci boşken 58-60 dereceleri görüyor ve yük altına girdiği an 95 dereceyi görüyor. 2K Ultra ayarlarda Battlefield 1 ve 5, Witcher 3 oynuyorum. Undervolt işlemi de yaptım ancak herhangi bir sonuç alamadım...
  7. MrLupescu

Anakart soğutma vidası yalama oldu

Bu vidayı nasıl sökebilirim
  8. MrLupescu

Maksimum 50.000TL lik Sistem Önerisi

9070 için işlemci önerileriniz neler?
  9. MrLupescu

Önerileriniz için teşekkürler, Ekran kartı - işlemci kombinasyonu olarak Ryzen 5 7500F ve 7800xt 16GB kombinasyonunu düşünüyorum, 5070li sistemlere yükselip fazladan 5-8k vermek istemiyorum.
  10. MrLupescu

Selamlar, 50.000 TL lik bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde 2k lık bir monitör ve parça olarak da 360mm lik arctic2 soğutucu var. Bu iki parça haricinde maksimum 50.000tl lik sistem önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
  11. MrLupescu

Dersi kaynatıyorum kursta

dostum ben de lise 2 de aynı şekilde kötü arkadaş tercihinden dolayı tüm dersleri kaynatıp kendini komik zanneden o şarlatandım ve şundan emin olabilirsin ki sınıfında insanları rahatsız ettiğin zaman komik olmuyorsun sadece rahatsız edici oluyorsun ve bundan en çok zararı da sen görüyorsun...
  12. MrLupescu

6-7 Aylık Erkek Kedinin eve alışma süreci

Arkadaşlar selam, 20 Nisan da arkadaşımın arayıcılığıyla 6-7 aylık yavru bir kedi sahiplendim. İdrar yolunda sorun olduğu için arkadaşım tedavisini gerçekleştirdi sağ olsun. Sorun şu, 20 Nisandan beri çekyatın altına girdi ve sadece geceleri mamasını yemek, su içmek ve tuvaletini yapmak için...
  13. MrLupescu

Yavru Kedi Sahiplenmek İstiyorum

İzmirdeyim hocam 1732276102 hahahaah maşallah
  14. MrLupescu

Yavru Kedi Sahiplenmek İstiyorum

Arkadaşlar merhabalar, uzun bir süredir yavruluktan kedi sahiplenmek istiyorum. Durumumu toparladım ve artık bir kedi aramaya başladım. İşim gereğinde sokağa çıkıp kedi arayacak zamanım yok :D ve satın almak gibi bir düşüncem asla yok. Veterinerlere numaramı bıraksam bana yardımcı olurlar mı...
  15. MrLupescu

xDrive 15'li Plus vs xDrive Toryum vs Exvega

çok memnunum tek sıkıntısı omuz ve sırt kısmı biraz sıkıyor yayıldığım zaman ama gercekten sağlam bir koltuk ilk bakımlarını da yaptım wd40 ile gıcırtı sorunu vardı nerdeyse tamamen çözdü. Diyebileceğim tek eksi yanı keşke kolçaklar 4d olsaydı
Geri