MrMarxs isimli üyenin son içerikleri

1. MrMarxs

BİLGİSAYAR OTOMATİK KAPANIYOR VE BAĞLANILAMIYOR EKRANI GELİYOR.

Attığım fotoğraftaki ekrana gelince klavye ve mouse bağlantısı kesiliyor ama kulaklık çalışıyor enter a basamıyorum.
  2. MrMarxs

BİLGİSAYAR OTOMATİK KAPANIYOR VE BAĞLANILAMIYOR EKRANI GELİYOR.

En son gelen win11 güncellemesinden sonra bilgisayarı açtığımda normal açılıyor fakat 15-20 saniye geçtikten sonra ekran kapanıyor ve msi açılma ekranı geliyor yani tekrar açılıyor ve sonra aynı şekilde kapanıyor. 2. Defa kapandıktan sonra da attığım fotoğraftaki gibi AĞA BAĞLANILAMIYOR ekranı...
  3. MrMarxs

1.2k ya mouse önerisi

O konuda haklısınız
  4. MrMarxs

1.2k ya mouse önerisi

Neye dayanarak bunu yazdınız anlamadim Uzun süredir g305 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok Yazılımı mukemmel bisey Tel pilde 200 saat ömrü var Orta boy ele tam oturuyo Gecikme 0 Daha nasıl bir beklentiniz var
  5. MrMarxs

1500 tl ye kadar gaming kulaklık

hocam öncelikle teşekkür ederim önerileriniz için Bu 3 kulaklığa da önceden bakmıştım Üçünde de az da olsa yerden yere vuran yorumlar var Fuxi 3 ya da h2002p den birini almayı düşünüyorum hangisi mantıklı sizce 1000 tl ye kablosuz kulaklık olması biraz kafamı karıştırdı
  6. MrMarxs

1.2k ya mouse önerisi

Logitech g305
  7. MrMarxs

1500 tl ye kadar gaming kulaklık

İyi aksamlar Yukarida belirttigim gibi 1500 tl ye kadar gaming kulaklik onerirmisiniz Mikrofonu kaliteli olursa iyi olur
  8. MrMarxs

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Kral sence bu alacağın pc de hor kullanılmış malzemeler bulunması olağanüstü bir şey mi Bu pc de 2. El
  9. MrMarxs

Windows 24H2 ye geçeceğim

Yukarıda yazdığım gibi windows 24h2 ye geçeceğim pc yi yeni aldım içinde fazla veri yok. Clouds açık değil yedeklemem mi gerekiyor. Steam epic cs2 fln var pc de
  10. MrMarxs

7500f 4060 fls sorunu

Beyler yeni sistem topladım Msi pro a620m anakart 7500f islemci 4060 ekran karti Ben bu pc yi topladiktan sonra bios ta falan hic degisiklik yapmadim Cs 2 de 170 fos aliyorum 400 almam gerekiyor diye biliyorum Ekran karti ve anakartin driverleri guncel Problem nedir sizce
  11. MrMarxs

Spotify çalma sırası alakasız

Spotify ı yeni kullanmaya başladın sanırım İlk 1 hafta galiba sırayla çalma listesi oluşturabiliyorsun ancak sonra spotify premium gerekiyor sıralı çalma için Yani tek çözüm premium almak
  12. MrMarxs

300 tl mouse pad önerisi

Yukarıda belirttiğim gibi Öyle zartı zortu rgbli marka falan olmasına gerek yok Tek şart altı kaymasın üstü kaysın ve siyah olsun
  13. MrMarxs

400 tl ye kadar mousepad önerisi

Sağol teşekkür ederim
  14. MrMarxs

400 tl ye kadar mousepad önerisi

İkea ya direk mousepad mı yazayım bir modeli varmı
Geri