monitorume yumruk atitm ve kirldi servis filan bakarmi ne kadar tutar hic bir fikrim yok yeni monitorlerde pahali ama onerebilirmisin 27 inc 180 hz asagisi olamasin bide uygun taksitli olsun . zorda mumkunse beyaz olsun cunku sistemim full beyaz fiyatta max 12k taksitle 14 filan olabilir ama...
gorev yaparken 1 dakika araba suruyorum ondada mal kadin konusup duruyor arabanin sesini kisiyor kapamiyormuyuz bu mal kadinin sesini ve 2 saat bekletiyor konusarak tek rahatsiz olan benmiyim acaba?
merhaba arkadaslar mikrofon ve kulakliga ihtiyacim var ama daha cok mikrofona ihtiyacim var. kotu gozukmeyecek mumkunse standli olsun veya mikrofonu iyi olan kulaklik lazim 1500 1600 gibi butcem var ama degerse 2k ya kadar cikabilirim. mumkunse beyaz olmali beyaz sistemim var
biraz baktim...
Dun epic gamesten rdr2 aldim ve girebildim. Turkce yama indirdim oyuna giriyor ama siyah ekrandan geri attti bende epicten dosyalari dogruladim yine acilmadi. bir kac kici ekran karti driverdan kaynakli diyiyor ama yama yapmadan once girmistim, ne yapabilirim?
arkadaslar xbox game pass aldim ve battlefield oyununu indirmem lazim ama fazla depolamam yok ancak 1 oyunu indirebilirim hangi oyunu indirmeliyim ilk basta