MrNo8odys isimli üyenin son içerikleri

1. MrNo8odys

Öneri MSI 27" MAG 274 vs Philips Evnia 27

https://www.amazon.com.tr/MSI-274QRFW-Gaming-Monit%C3%B6r-Flat/dp/B0CR9Z1T2Q/ref=sr_1_7?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=23EAP9UFSNM8J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.cPHF8bMUbYou8XyaY1O59JQ-9emJo5Enqan-JN2n-1Zb8szaPHKPyPEN4n2TPmuicpWvGW32hyC0Zhl4J45-pMF2oqEavBGZF85ovj-zZdYxGWEqP8Hfiv3T0aDu6AYpoR...
  2. MrNo8odys

Yardım ASUS TUF GAMING VG27AQ5A alınır mı??

Monitore ihtiyacim var acil [H3 id='httpswww.itopya.comasus-tuf-gaming-vg27aq5a-27-210hz-03ms-hdmi-dp-type-c-elmb-freesync-adaptive-sync-qhd-fast-ips-gam_u30242']https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aq5a-27-210hz-03ms-hdmi-dp-type-c-elmb-freesync-adaptive-sync-qhd-fast-ips-gam_u30242...
  3. MrNo8odys

Yardım Monitorum kirildi ne yapmam lazim

evet gordum bended onun bi dusugu var ama taksitle 14 filan geliyordu daha iyisi filan varsa diye konu acmak istedim 1756722596 aga niye yazmiyonuz
  4. MrNo8odys

yardimin icin tesekurler ama daha cok 2k tarafindayim cunku yukseltme yapmak istemiyorum bir daha kirdigim monitorde 2k 180hz
  5. MrNo8odys

monitorume yumruk atitm ve kirldi servis filan bakarmi ne kadar tutar hic bir fikrim yok yeni monitorlerde pahali ama onerebilirmisin 27 inc 180 hz asagisi olamasin bide uygun taksitli olsun . zorda mumkunse beyaz olsun cunku sistemim full beyaz fiyatta max 12k taksitle 14 filan olabilir ama...
  6. MrNo8odys

Öneri Oyun onerisi yardim

Genel olarak hikayeli oyun istemiyorum cok benlik degil cok populer oyunlari oynadim her turrlu oneriye acigim
  7. MrNo8odys

Yardım Forza 4 Gorev yaparken konusan kadinin sesini kapatma

yani krank miliin degistirilmeisni niye soylerki beni niye ilgilendirsin anlamiyom
  8. MrNo8odys

Yardım Forza 4 Gorev yaparken konusan kadinin sesini kapatma

gorev yaparken 1 dakika araba suruyorum ondada mal kadin konusup duruyor arabanin sesini kisiyor kapamiyormuyuz bu mal kadinin sesini ve 2 saat bekletiyor konusarak tek rahatsiz olan benmiyim acaba?
  9. MrNo8odys

Öneri Mikrofon ve kulaklik onerisi

ne zaman oluyor ?
  10. MrNo8odys

Öneri Mikrofon ve kulaklik onerisi

merhaba arkadaslar mikrofon ve kulakliga ihtiyacim var ama daha cok mikrofona ihtiyacim var. kotu gozukmeyecek mumkunse standli olsun veya mikrofonu iyi olan kulaklik lazim 1500 1600 gibi butcem var ama degerse 2k ya kadar cikabilirim. mumkunse beyaz olmali beyaz sistemim var biraz baktim...
  11. MrNo8odys

Yardım RDR2 Acilmiyor Ne yapabilirim?

evet
  12. MrNo8odys

oyunu silip yeniden yuklesem acilirmiki?
  13. MrNo8odys

oyun kloasorun icinde oyle bir sey bulamadim
  14. MrNo8odys

Dun epic gamesten rdr2 aldim ve girebildim. Turkce yama indirdim oyuna giriyor ama siyah ekrandan geri attti bende epicten dosyalari dogruladim yine acilmadi. bir kac kici ekran karti driverdan kaynakli diyiyor ama yama yapmadan once girmistim, ne yapabilirim?
  15. MrNo8odys

Öneri Battlefield Hangi Oyununu indirmeliyim?

arkadaslar xbox game pass aldim ve battlefield oyununu indirmem lazim ama fazla depolamam yok ancak 1 oyunu indirebilirim hangi oyunu indirmeliyim ilk basta
Geri