r5 7600 cpu
rtx 4070
32gb ram bi sistemim var
marvel spider man 2 ye girdiğim zaman latency çok yükseliyor 70ms+ lar görüyor oyunun ayarlarını düşükte yapsam yüksekte yapsam fps drop yiyorum slayt gibi oluyo ne yaparsam yapıyım düzelmedi
hayir yeni almadım 2 yıl falan oldu alalı
marvel spider man 2 de ultra ayarlarda ray tracing açık dlss kapalı 100 120 civarı fps alıyorum valorantta bu fps düşüklüğünü son 1 2 aydır yaşamaya başladım bugün extra bi düşüklük var 150 lerde falan dolaşıyor
ryzen 5 7600 işlemci
rtx 4070 ekran kartı
32gb ram var ona rağmen düşük ayarlarda valorantta 150-200 arası fpslerde geziyorum cok anormal değil mi bu ne yapıcam ?
Fifa oynuyodum bluetoothla bağlanıyorum bilgisayarda oynuyorum oynarken bi anda mavi ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama bağlıydı hala tuşlarda çalışıyodu neden olmuş olabilir ya da bi sıkıntı falan mı bu
yaklaşık 2 aydır falan valorant oynamıyorum bugün güncelleyip girdim 2 ay once 250-400 arası giden fps şuan 150-250 arasında gidiyo düzeltebilir miyim bunu
bütcem 1000-1500 arası kaliteli bi gamepad almak istiyorum gamepadlerle alakalı cok bi bilgim yok
cogunlukla fifa oynuyorum yalnız bilgisayarıma bluetoothlu şeyleri baglıyamıyorum onu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim
2 gün önce gelişmiş güç seçeneklerinde işlemci performans ayarını agresifden devre dışına çektikten sonra bu hataları almaya basladım her oyun
driverların hepsi güncel ve sistemim güclü üstelik ne kadar grafikleri düşüğe ceksem yinede alıyorum bu hatayı
gelişmiş güç seçenekleri kısmındaki işlemci performansını arttırma modunu devre dışına aldım ve iki gündür fc25, rdr2, marvel spiderman, gta gibi oyunlarda grafik kartı sürücülerinizi güncelleyin veya grafik ayarlarını düşüğe çekin tarzı bi uyarı verip oyundan atıyo
2 gün önce bilgisarın güç seçeneklerinden agresif modunu devre dışına aldım bilgisayar cok ısındığı icin bu seferde oyunlarda crash yemeye başladım durduk yere bi anda oyundan atıp ekran kartınızı güncelleyin ya da grafikleri düşürmeyi deneyin diyo
sistem eski bi sistemde degil var mı bunun bi...