mrramen isimli üyenin son içerikleri

1. mrramen

1700TL civarı kablosuz mouse önerisi

1700TL civarında kablosuz mouse önerebilir misiniz?
  2. mrramen

2000TL SSD önerebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. 1TB'lık SSD almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 2000TL. Öneriniz varsa sevinirim. 500gb civarı olacaksa da 1300-1400TL bandında olursa sevinirim.
  3. mrramen

S23 vs iPhone 13 Hangisini tercih edersiniz?

Daha az albenili gözükebilir ama iPhone'lar gerçekten sağlam cihazlar. Günlük kullanım ve özellikle sosyal medya optimizasyonu vesaire bence gayet iyi.
  4. mrramen

10-15K arası sistem önerisi

Merhabalar bir arkadaşım belirttiğim 10-15K arası sistem toplayacağını söyledi. Bir tavsiyeniz var mı?
  5. mrramen

900TL klavye önerisi

Merhabalar arkadaşım 900TL bandında klavye arıyor. Mümkünse red switch istiyor çünkü aşırı sesli olmasını istemiyor. Işıkları ayarlanabilir olursa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. mrramen

Fallout 76 şu anda 87 TL ALINIR MI ?

Fallout serisinin en sevilmeyen oyunlarından. Çok sıkıntılı bir çıkışı vardı, almaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ben en güncel (76'dan sonra) olan Fallout 4'ten devam ediyorum bundan dolayı :/. Keşke yeni güzel bir oyunu olsa.
  7. mrramen

Yardım 400w güç kaynağına 500w isteyen ekran kartı takarsam ne olur

Bence yine de yükselt PSU'yu. 400 sıkıntı gibi geldi.
  8. mrramen

Oyunlar external harddiskte depolanabilir mi?

Merhabalar W11'den W10'a downgrade yapacağım. Denediğimde dosyaların saklanamayacağı söyleniyor. Steam'de indirmesi çok uzun süren oyunlarım var. Onları external hard disk'te depolayıp bilgisayar downgradinginden sonra tekrardan harddiskten bilgisayara koyabilir miyim?
  9. mrramen

iphone xs max al 2 el alınır mı

X'dense Xs alınması daha iyi olur. X'ler şu an pek iyi durumda değil.
  10. mrramen

200TL Battlefield 2042 alınır mı?

ya testlerini izlemiştim sanıyorum ki mediumda oynanacak seviyede oluyor 60-70fps civarı
  11. mrramen

Mi Band 5'ten 6 ya da 7'ye geçmeli miyim?

Maalesef. İlk aldığımda hayal kırıklığım olmuştu bundan dolayı ancak sonrasında alıştım.
  12. mrramen

Ekran kartım oyuna girince cızırtı yapıyor.

Söyledikleriniz coil whine sorunu gibi. CV650 PSU kullanıyorum, PSU'da yük olduğunda o da coil whine yapıyor ancak benim PSU modelimde yaygınmış. Ekran kartınızın benzer bir sorunu olabilir. İsterseniz garantiye yollayabilirsiniz ama coil whine performans etkilemez dayanırım diyorsanız.
  13. mrramen

Mi Band 5 kullanan tanıdıklarım var. Ekran ve bunla beraber gelen avantajları dışında gelen büyük bir fark göremedim. Benim gözüme çarpan şey scroll yapıldığı zaman ve animasyonlarının FPS değeri düşük gibi geliyor Mi Band 5'e göre.
  14. mrramen

200TL Battlefield 2042 alınır mı?

Merhabalar. Ben Battlefield BC2'den beri seriyi oynuyorum. Battlefield 2042'nin 200TL olduğunu gördüm steamde. R5 2600 & GTX1660s sistemle oynayacağım. Sizce almaya değer mi? Oyunun epey düzeldiğini söylediler.
  15. mrramen

MiBand 6 kullanıcısıyım. Sorun varsa alabilirim.
Geri