MrRonyy isimli üyenin son içerikleri

1. M

Donanım Sorunları: SSD ve Ekran Kartı

Ram 16 GB ama bilmiyorum ki çok olmuyor ara sıra oluyor
  2. M

Yenileme dediğim yani bir oyuna girdim başka bir uygulama acicam sekme yenilemesi olmuyor donuyor ekran kartıni temizlemek şart bize galiba
  3. M

Şimdi benim SSD ömrü çok kalmamış nerdeyse %50 falan olmuş ekran kartıda Sapphire RX 580 ya ekran kartında donanımsal bir hata var yada ssd de sizce neyden kaynaklı olabilir ekran kartının yazılımını güncelledim bios falan hepsi güncel oyunlardada FPS düşüşü yok yalnız bazen yenileme olunca...
  4. M

Yardım İki Klavye Arasında Kaldım Sizce Hangisi

Gamepower Nama RGB Mekanik Kablosuz Hot Swap Gaming Klavye (1. Klavye bu) Havit Gamenote KB900L RGB Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 8Khz Rapid Trigger - Hot Swappable (2. Klavye bu) Daha çok günlük hayat ve oyun için kullanıcam aranızda kullanan varmı bu ürünleri
  5. M

Bonus Genç Kart ve Taksit Avantajları

evet farkettim
  6. M

Kart Siparişi Verdim ama Ürün Almam Lazım

O zaman deneyelim teşekkürler 1788367038 Sanal kart açtılar ama bildirimmi ne gelecekmiş onu beklemem lazımmış dediler falan
  7. M

Sıkıntı çıkmasın sonra
  8. M

3 gün sürecek diyor benim acil ürün almam lazım sanal kart kullanıma açık mı sizce
  9. M

Garanti hesabım vardı direk onun üstüne çıkardım valla pek zamanım olamıyor diğer bankalara hiç bakamadım
  10. M

O nasıl oluyor anlamadım
  11. M

Teşekkürler bilgi için
  12. M

Bakalım bunu kullanalım ileriki tarihlerde daha iyileri varsa deneriz kullandınmı sen hiç beğendinmi Axess daha mı iyi
  13. M

Şimdi Bonus Genç Kart aldım ben 2-3 gün içinde gelcek hiç kullanan varmı bu kart nasıl işliyor taksit seçeneklerinde etkisi varmı
  14. M

Yardım Ddr4 Ramlari Satıp Yerine Ddr5 Geçme Tavsiyesi

Şimdi benim elimdeki ürün XPG 16 GB (2×8) DDR4 3200 budur 2027 başlarında DDR 5 AM5 sisteme gecicem şimdiden ufak hesaplamalar yapıyorum bana ram önerebilir misiniz?
  15. M

Yardım F/P Mekanik Klavye Önerisi Verirmusuniz

Bütçe 1200-1400 arası olabilir sağlam bişey istiyorum gönül isterdi kablosuz olsun bu bütçeye çok zor galiba boyut olarak %75 olur genellikle oyun için kullanıcam
Geri