DeepCool LS520 aldığım. Akşamına Sinerji de DeepCool LT serisi indirimli satışa çıkması kafamı bir tık karıştırdı ama onun haricinde çok iyi bir soğutucu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Arctis 7x fiyat performans kulaklık. Nova alıp 2 katı para verecek fark yok. Bazıları 7x in abartıldığını düşünüyor ama paranız varsa alın kullanın kardeşim pişman olmuyorsunuz. (Aylardır kullanıyorum muazzam bir deneyim , kendi Programını kurmadan kullanmayın)
Kulaklığı almak isteyen arkadaşlar abartmıyoruz kulaklık gerçekten hem kullanışlı hem de oyunlarda güzel performans veriyor. Yapmanız gereken en önemli şey kulaklığın Steelseries Sonar adında ki programını yükleyip kullanmanız. Kutudan çıktığını gibi tak çalıştır yaparsanız kulaklıktan...
2 yıl hawk kullandım, Kesinlikle oturma kısmında ki sünger giderek inceliyor ve rahatlık hissini yitiriyor bu önemli bir nokta. İkinci karşılaştığım sorun ise garantisi bitince 26. ay da koltuğun mekanizması boydan boya kırıldı, dışardan yenisini alıp değiştirmek zorunda kaldım.
Ben bu koltuğu 2 sene önce almıştım. Garantisi Nisan ayında bitti ve mekanizması kırıldı. Kilom bu arada 90 ve üstünde tepinmiyorum normal herkes gibi akşamları kullanıyorum bir de. Gittim yeni mekanizma aldım sorunu çözdüm, başıma böyle bir şey gelince yazayım dedim.
Sepete eklemeden Şimdi Al'a basarsanız toplam fiyatı görebilirsiniz
1684797598
Geçen ay trendyol indirimden 1220tl ye almıştım 970 evo plusı, depolama için kullanıyorum sadece ve vadettiği hızla sahip bir m2 sdd.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TJ2649W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
Amazon Almanya üstünden satılan , PCI Express 3.0 ve 3.500 / 3.000 MB/sn okuma - yazma değerlerine sahip Pro olmayan düz versiyon
Önceki açılan konu...