Merhabalar, ben 2 yaşındayken evde yüzüstü düştüğümden dolayı burunum kırılmıştı ama öyle böyle bir kırılma değil. Burnum kırıldığından dolayı da aynı zamanda burnumda et çıkmıştı. Bu yüzden 2 yaşımdan 17 yaşıma kadar doğru dürüst nefes alamadım fakat dört gün önce burun ameliyatı oldum fakat bu...
Merhaba monster notebook laptopumu hdmi kablosu ile bir monitöre bağladım fakat ne nvidia kontrol panelinde ne de intel grafik kontrol merkezinde ton(stretched) ayarı yok bunun çözümü var mıdır?
MONİTÖR TAKILIYKEN:
MONİTÖR TAKILI OLMAYINCA:
Aslında başlığa ne yazacağımı bilmedim ama intel grafik kontrol merkezim değişti. Eskiden çözünürlük veya hz ayarlayabiliyordum;
Şu şekilde ekran geliyordu işlemlerimi görebiliyordum fakat şimdi ise;
Böyle oluyor bunu nasıl geri düzeltebilirim?
Merhaba, belki başlıktan ne dediğimi anlamadınız ama size şöyle izah edeyim bugün cs go için çözünürlük ayarlarına bakarken bir youtube kanalı ile karşılaştım ve cs go da normalde olmayan çözünürlükler ile oynuyordu herhangi bir program kullanıyor mu bilmiyorum ama eğer kullanıyorsa nasıl...
Crackli bir yazılım indirdim ve bu yüzden vanguard bunu hile olarak algıladı ve hwid ban verdi. İnternette biraz araştırma yaptktan sonra hwid banıın 3 ay olduğunu öğrendim. 3 ay geçti mi geçmedi mi bilmiyorum ama denemek istiyorum fakat şöyle bir korkum var ki; o da hwid ban yediğimiz esnada...
İki gün önce bannerlord'u indirdim ve biraz oynadıktan sonra developer console modunu bannerlord için yükledim. Bannerlord'u bu mod ile birlikte çalıştırdığımda aşağıda gördüğünüz gibi crash hatası verdi. Sabahtandır yapmadığım şey yok Steam'den de yerel dosyaları doğruladım ne yapsam düzelir...
Yok hayır bir iki defa bana iyi oynayan denk geldi fakat bahsettiğim kişiler mevlana ya da wallhack açan tipler. Adam kaya kaya gidiyor ve duvardan vuruyor. Dün 10 maç girdim 8-9 maçta denk geldim.
Öncelikle belki dalga geçeceksiniz ama benim Rankım Usta Seçkin Gümüş ve bu benim için çok ama çok büyük bir başarı. Çünkü abartısız söylüyorum ki hesabımda girdiğim tüm maçların %99'u hile. Ya benim takımda oluyorlar ya da karşı takımda. Bu adamlar hiç mi ban yemiyor arkadaşlar? Hesabım bir de...
Laptopuma "d" tuşuna sert basmayınca algılamıyor. Oyun oynayınca bana fazla engel oluyor. Öbür tuşlarda bir sıkıntı yok sadece d tuşunda bir sorun var. Ne yapsam düzelir?
CS:GO ya giriyorum ve normal bir şekilde ekran geliyor. Alt-tab yapıp tekrar girince de ekran geliyor fakat hile inject kısmına tıklayınca ekran gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardımcı olun 60 liram boşa gitti.