Mrtcandeniz isimli üyenin son içerikleri

1. Mrtcandeniz

Öneri Oyun önerileri istiyorum

Evet tek oynanmaması gereken bir oyun
  2. Mrtcandeniz

Ram uzmanları bakabilir mi?

Belki aynı kalitede benim gibi yanlış alıp değiştiremeyen biri yazar da takaslarız😀😀
  3. Mrtcandeniz

Zamanında çok araştırmadan almıştım şimdi malum fiyatlardan yenileyemiyorum 1773277203 Bilgin için teşekkür ederim
  4. Mrtcandeniz

Öneri Oyun önerileri istiyorum

7 days der susarım
  5. Mrtcandeniz

X870e carbon R7 9800x3d Yani şimdi İntel sistemle uyumlu çalışıyor sanırım bu ramler o sebepten soruyorum
  6. Mrtcandeniz

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-siyah-ddr5-6000mhz-cl28-1-40v-expo-dual-ram.html Şu ramı amd sisteme takarsam eksi bir durum olur mu bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olsun Kutuda intep xmp yazıyor çünkü
  7. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

Yaklaşımın doğru ama anlatmak istediğim şey 1 ay önce de w11 kullanıp problem yaşamıyor olmam bu arada ocak ve şubat güncellemelerini geri çektim
  8. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

w10 kullanılmayacak durumda artık ve bana göre 11 artık hazır 11 de kullanıyorum yıllardır problem yaşamıyordum
  9. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

11 kullanıyorum
  10. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

Evet sadece valo
  11. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

Fare 0 daha 1 ay olmadı alalı
  12. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

1 1 ay önce sorunsuz kullandıpun pc şimdi sorun yaşıyorum
  13. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

Bunları denedim 1773194989 Bios ayarlarını da sıfırladım şuan fabrika ayarlarında
  14. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

Farklı herhangi bir ekipman yok usp portlarını iptal edip öyle de denediğim zaman sorun çözülmedi
  15. Mrtcandeniz

Sorunu çözebilene 2k

İnternette benim yaşadığım sorunu yaşayan bir kişi dahi görmedim o yüzden sorunun bende olduğunu düşünüyorum
Geri