Mrtcandeniz isimli üyenin son içerikleri

1. Mrtcandeniz

Cloud 3 ve cloud 3 S arasındaki fark nedir bilenler aydınlatsın

kablosuz versiyonu için konuşuyorum S olanda bildiğim kadarıyla mobil cihazlara bağlantı yapabiliyoruz ama pc başında normal ile arasında performans farkı var mı ?
  2. Mrtcandeniz

Kulaklık öneriisi istiyorum lütfen

Yani bende bu zamana kadar hep hyperx kullandım acaba daha iyi bir kulaklık varmıdır diye düşünüyorum
  3. Mrtcandeniz

Yıllardır hyperx kullandım açıkcası başka kulaklık takmadım genel olarak oyun kulaklığı olarak hyperx öneriliyor diye biliyorum sizin attıklarınızı siz olsanız neden alırsınız
  4. Mrtcandeniz

şuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum
  5. Mrtcandeniz

İnternet hızı neden düşer

Yaklaşık 1 aydır bilgisayarı açmıyorum bugün açtım güncellemeleri vs yapmak için 90 mb aldığım internet 25 zor veriyor ve indirme max4 görüyor bunun nedeni ne olabilir
  6. Mrtcandeniz

Mafia: The Old Country indirim

Değmez mi yani
  7. Mrtcandeniz

Mafia: The Old Country indirim

Oyun yeni çıkmasına rağmen indirim gelir mi yakın zamanda gelmez diyorsanız şimdi alacağım
  8. Mrtcandeniz

Max 17 ekran kartı önerisi

Sıfır olmak şartıyla 5000 serisi önerisi olan max 17 çıkar
  9. Mrtcandeniz

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Eski Yeni
  10. Mrtcandeniz

Oyuncu koltuğu önerisi

Bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz
  11. Mrtcandeniz

Oyuncu koltuğu önerisi

https://ty.gl/63xspvq6yqjoj
  12. Mrtcandeniz

Ram uzmanları görev başına

Quad olarak biosda 6000 mhzi görebiliyorsak düzeltmişler sanırım 1754509210 Öyle düşünüyorum yani
  13. Mrtcandeniz

Ram uzmanları görev başına

Yani bir arkadaş resim olarak göndermişti ve yazmıştı 4 ram ddr5 de 3600 mhz olarak düşüyor diye
  14. Mrtcandeniz

İp tv almak istiyorum bilen yardımcı olabilir mi

İptv güvenilir mi iphonede çalışıyor mu nereden alabilirim bilen yardımcı olabilir mi
Geri