mrtconcon isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yeni Toplanmış Bilgisayar Kendi Kendine Resetleniyor ve Kapanıyor?

Dolaylı yoldan Colorful anakartın BIOS ile ilgili kararsızlığına da işaret etmiş olabiliyor böylelikle sanırım. Sırayla önce bi expo açıp deneyeceğim bakalım. Ama ilk kurduğumda ekran kartının pci-e kablosunu değiştirmemle de alakalı sorunun yanıtı da ortaya çıkmış oluyor. Mevzu yazılımsal gibi...
  2. M

@Sentrk hocam Samsung :) Şimdi sırasıyla şu işlemleri yaptım ve bilgisayar 11 saattir açık kaldı reset veya kapanma olmadı, olay görüntüleyicisinde de gözükmüyor bir şey: -EXPO'yu kapattım default şu an RAM. -DDU ile Ekran kartı driver sildim, sıfır temiz kurulum yaptım internet bağlamadan...
  3. M

Yapay zekaya log kaydını gönderdim. Teşhis olarak önce Adrenaline uygulamasının update ile çakıştığını, DDU ile temiz kurulum yapmamı istedi. Bunu gerçekleştirip log kayıtlarının hepsini şimdi giderdim gözüküyor. Expoyu şimdi her ihtimale karşın kapatıp makineyi sabaha kadar bırakacağım bakalım...
  4. M

Hocam sadece expo açtım belleği belirtilen hızına otomatik 6000mhz cl36'ya çekti onun dışında bir şey yapmadım.
  5. M

Hocam bu yöntemi aynı şekilde denedim. İnternete bağlamadan driverları temiz kurdum. Update işlemleri hep driverlar tanımlandıktan sonra yapıldı. Sorun çözülmedi. Aklımda ama alternatif olarak win10 kurma düşüncesi var. Expo kapatmadım ama kernel 21 63 gözüküyor.
  6. M

Ne ile ne çakışıyor olabilir hocam?
  7. M

Hocam bilmiyorum sorunu artık bahsettiğin gibi basit şeylerde aramaya çalışıyorum. Elimde yedek RAM yok OCCT'de de teste sokmuştum aslında RAM'i sorun çıkmadı. Hatta RAM ilk soldan 2.slottaydı, onu da değiştirdim 4.slota en sona taktım en sağa. Bilmiyorum artık çözemiyorum
  8. M

Yeni Alınan Pc Kendine Restart Atıyor

Şu an bunu ben de yaşıyorum ya bu sorunu çözebildiniz mi? Bilgisayar çok rastgele anlarda reset atıyor günde 1 kere falan?
  9. M

Gamepower Ekran Kart Tutucu CPU GPU Değerlerini Okumuyor

Belirtilen şu iki slottan birine mi taktınız emin misiniz bir kontrol eder misiniz?
  10. M

Herkese iyi sosyaller. Hayatta çaresiz hissettiğim ender anlardan daha birindeyim. Çünkü sorunu tespit edemiyorum. Detaylarda bir sorun gözden kaçırıyorum. Acilinden yardıma ihtiyacım var. Kendime yeni bir PC topladım. Ürünlerin hepsi sıfır sırasıyla: *7500F işlemci. *Thermalright Burst...
  11. M

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Tf120 Soğutucu Kasa Radyatör Fanı Beyaz - 449 TL Tekli

Hepsiburada kartımda puan da vardı 3 taksitle 1000tl'ye geldi süper oldu 3 tanesi
  12. M

Pdr Okuyan Biri İçin Ne Mantıklı

Tebrikler öncelikle. Bolca makale taramalı ve SPSS denen bir programa sövmeli eğitim hayatın olacak. O yüzden notebook tercih etsen iyi olur. Oyun oynayacak mısın bilmiyorum ama oynamayacaksan hafif ve bataryası iyi süre giden taşınabilir bir notebook edinmek mantıklı.
  13. M

Colorful Battle-Ax B650m-Plus V15 Wi-Fi Vs Asrock B850m-X Wi-Fi R 2.0

O zaman Colorful mantıklı yatırım gibi gözüküyor teşekkürler.
  14. M

Colorful Battle-Ax B650m-Plus V15 Wi-Fi Vs Asrock B850m-X Wi-Fi R 2.0

Colorful VRM açısından mantıklı evet. SSD soğutma bulunmuyor sizce önemli bir fark olur mu?
Geri