LIVE Studio erişimi kısa süre içinde hazır olacak. Güncellemeler için takipte kalın.
1000 Takipçi mevcut telefondan 30 Dakika yayın yaptım live studyonun şartları oluyor onların hepsi yerine getirilmiş durumda zaten fakat bu profilimde yayın açamıyorum böyle bir hata alıyorum bilgisi olan varmı...
Selamlar arkadaşlar baslıkta belirttigim gibi Ücretsiz Adobe After Effect LAZIM Ama virüs mümkünse olmayan vs kullanabilecegim bir yöntem bilen varmı içinizde
Bütçeme uygun smx r-44 mous satın aldım rgb vs hersey calısıyor fakat dpı kontrolü için driver indirdim programı açtıgım zaman böyle bir hata alıyorum ve hiçbir yeri kullanamıyorum çok araştırdım bulamadım sebebi nedir yardımcı olabilecek birisi varmı ?
Gardaşım biz eskiden discord'da film izlerdik arkadaşlarla o derece hiç sorunlar olmazdı ayrıca tabletten ekran açan ekip oyuncuları var onlardada durumlar aynı ama bu ekran kartı olayı bazen internette oynayan arkadaslar oluyor onlarda asırı kasıyor donmayı geçtim onların ekran kartı ile...
SELAMLAR ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE BU FORUMDA VE BİRÇOK FARKLI YERDE BUNUNLA İLGİLİ KONULAR OKUDUM ARAŞTIRDIM FAKAT HERKESİN VERDİGİ CEVAPLAR NİTRONUZ OLMASI GEREKİYOR VEYA UPLOAD HIZINIZLA İLGİLİ OLABİLİR TARZINDA CEVAPLARDI BEN 1000 MBPS KULLANIYORUM 900'ünü NET ALIYORUM DİSCORD KONUSUNA GELİNCE...