MrXearter isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekran Kartı tamir için servis önerisi

Elimdeki Rog strix Rx6600xt model kartımın ön led panelindeki mavi led bozuldu gibi görünüyor.Sadece led panel tamiri için işi hızlıca ve en uyguna yapabilecek tanıdık bir tamirci lazım Asus servisiyle uğraşmak istemiyorum çünki çok pahalıya yaparlar muhtemelen.
  2. M

1600tl Mikrofon önerisi

Dostlar YouTube kanalım için temiz ses veren mikrofon lazım. Sesi fazla almasına gerek yok dip sesi olmasın yeter. Bir ara HyperX Solocast bakıyordum fakat onunda fiyatları 1600TL'den iki binlere uçup gitmiş. İkinci el HyperX Solocast alınır mı? Yoksa alternatif bir şeyler var mı?
  3. M

Telefona Condenser mikrofon bağlama

Arkadaşlar elimde BM-300 Plus USB mikrofon var ve mevcut durumumda telefona bağlamak istiyorum. Bir ara OTG dönüştürücü ile denemiştim fakat sadece tabletin girişinde çalışmıştı. Telefonda çalışabilmesi için kullanabileceğin 100TL altı bir dönüştürücü seçeneği var mı?
  4. M

Csgo envanter yatırım önerisi

Arkadaşlar elimde 2-40Tl arası kasa,skin olan büyük bir envanter var.bunları yatırım olarak değerlendirebileceğim bir site önerisi verirmisiniz.Tam anlatmak gerekirse skin takası yapabileceğim veya satış yapabileceğim siteler
  5. M

i5 3470 Turbo boost düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar Bios ayarlarında Turbo Boost açık fakat manuel olarak ghz hızını ayarlamak istediğimde sadece 3.40ghz'e kadar çıkabiliyor.Ne yaparsam yapayım bi 3.60 hız sınırına çıkartamadım.Ne yapmam lazım?
  6. M

i5-3470 Turbo boost çalışmıyor

Arkadaşlar Eski Bios'tan Turbo boost clock ayarını açmama rağmen çalışmıyor.Güç seçeneklerini de performans yaptım fakat işlemci 3.20 de kalıyor
  7. M

i5 3470 düşük ghz kullanımı

Hocam valla baktım sadece uygulamada gözüküyor.Windows ayarlarını sıfırladım düzeldi.Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler
  8. M

bu nasıl hocam?
  9. M

bastım,hala aynı : /
  10. M

hocam dediğinizi yaptım ama hala aynı gözükiyor.Formatlamam işe yarar mı?
  11. M

Hocam ayarları nasıl yapmalıyım peki?
  12. M

Hayır hocam,oyunda fps kilidi kaldırmıştım,bazen 100-200fps olsada benim diğer derdim render gibi işlerde hızlı olması
  13. M

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarımı i3-2100'den i5-3470'e yükselttim. Fakat BIOS'u sıfırlamama rağmen Windows 2.10GHz kullandığını gösteriyor. Oyunda test ettiğimde ise yine aynı şekilde 2.10GHz kullanabiliyor en fazla. BIOS'ta Turbo Boost açık diyor. Nasıl çözebilirim?
  14. M

Minecraft Xbox Live "Görev etkinleştirme sahte" hatası

Arkadaşlar hiçbir kaynaktan bu sorunun çözümünü bulamadım.Ne yaptıysam olmuyor,hata aşağıda belirtilmiştir.Bilgisayarı sıfırlamak istemiyorum
Geri