MrXfloud isimli üyenin son içerikleri

1. M

STEAM Yan Hesaptan Ana Hesaba Takas Yapmak ban sebebi mi?

Merhaba konuyu hortlatıyorum belki ama bir sorunum var. Yan hesaptan ana hesaba aile paylaşımı açık olmasına rağmen takas yapamıyorum. İtemin takas tarihi daha gelmemiş ama yapılabiliyor diye biliyordum
  2. M

İphone X ne segment bir telefondur

Bir arkadas x in ekrani icin “lcd almayin demis”. İphone 11 de lcd ekran kullanilirken iphone x te oled ekran var videolarini izlersen gorebilirsin. Apple ailesinin en hizli booy yapan yani acilan iphone modellerinden bir tanesidir. Ortada yada ust segment olmasi ise kiyasladigin telefona ve...
  3. M

İphone X vs İphone 11 (meraktan)

Sorunsuz bir x halen aktif bir şekilde kullanılabilir ve çoğu android telefona tas cikarir( hepsine demiyorum çoğuna diyorum). iPhone 11 iPhone x in makyajlanmis ve biraz daha hızlandırılmış hali ancak iPhone x hala en hızlı reboot yapan modeller arasında iPhone 11 in üzerinde videolarını...
  4. M

2. El Iphone X alınır mı ?

Bende yakın zamanda iPhone X aldım ancak arka planda iPhone X ye olupda 8 plus da olmayan bazi özellikler var örneğin ekrana dokunarak uyandırma bu benim için çok kullanışlı tabi seni bilemem. Face id konusunda arkadaşlar haklı bende ekran değişmek zorunda kaldım ancak Face id zaten güvenlik...
  5. M

iphone x alınır mı? 2022

Dostum öncelikle selam ve alırsan güzel günlerde kullan. Face id ve true tone durduk yere yada güncelleme ile bozulan özellikler değildir. Hiç mi ihtimali yok ? Var ama çok çok çok dusuk bir ihtimal. Genelde ekran değiştikten sonra yan sanayi ekranlarda ortaya çıkan bir durum. Bundan dolayı...
Geri