benim klavyemde deri bilek desteği var / terletmiyor / kaymıyor sen sürüklersen öyle mobil bir durumu var / şahsen rog veya steel series bak derim bunun dışında ama onlarda pahalı
Hacı ben 25 yaşındayım :) benim kulaklar Türksat uydusu gibiydi şimdi eser yok :) dert etme sağa sola yürü koştur kızlara sohbet muhabbet et utanacak bişi yok sende insansın o da :)
Örnek olarak söylüyorum https://www.itopya.com/hermes-m2770xt-amd-ryzen-2700x-msi-rx-5700-xt-mech-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemcimi 3600 yapıp yanına cooler master sıvı soğutma ekleyince bile 8900 fiyat çıkıyor seninle bunun arasında 1.1 k fark var ona da monitör...
Galax ve sıvı soğutucuların hakkında en ufak problemde ne karşılaşırdım bilmiyorum ben kendim toplasam ekran kartını 5700xt kullanıp ve bilindik bir sıvı soğutma markası seçseydim 9-9.5 k bandında olurdu oda kendim toplasam. diye düşünüyorum şahsi fikrim
eksik bilgi vermeyin arkadaşlar Steel Series 2019'dan itibaren tüm kulaklıklarında " KENDİ " 7.1 Özelliğini kaldırdı ama hala kullanabiliyorsun. Windows 10'da gelen güncelleme ile Çevresel Ses Sistemini yani " 7.1 " dediğimiz özelliği sundu ve Steel Series yetkilileri çakışma olmaması için daha...