mseemektar isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Arkadaşlar cihazı kullananlar varmı ? Oyun oynamıycam netflix , prime video vs. takılcam. Cihaz kasıyormu , açılışı aşırı yavaş mı ne durumdadır ? Ya bu cihazı yada iffalcon'un QLED'ini alcam çünkü
  2. M

Forumda TV Bölümü yokmu

Arkadaşlar eve bi tv alacağım forumda öyle bir bölüm bulamadım , burdan sorabilirmiyim ?
  3. M

17 PRo , S25 ULTRA veya Z Fold 7

Hocam bana cihaz acil lazım diyorum yarına kadar almam lazım
  4. M

Belki bu sene çıkacak iPhone'da sadece kameranın yerini 2mm kaydırıp iphone 18 diye önümüze sunarlar o yüzden hiç o riske girmek istemiyorum. Alacağım cihazı satmayacakmış gibi alayım olurda memnun kalırsam satmam 1767626764 Hayır servise verdim 1 yıl uluslararası garantiliydi. Servis 0 ladı...
  5. M

17 pro bana o fiyatlar verilecek bir cihaz gibi gelmiyor hocam 1767625733 Yok hocam inanın kasıyor. Eşim de kasmıyor kasmıyor diyor bana rehberinde 80 kişi var. Benim rehberimde 3000 kişi var , sürekli mesaj ve diğer bildirimler geliyor. IOS 26'dan sonra zaten bunu kaldıramadı
  6. M

Aciliyetim var cihazımın şuan şebekesi kapalı :). Z Fold 7'nin özellikleri ekran açılması falan daha iyi gibi 1767624297 Ben İphone grubuna artık iyice tövbeliyim insanı keriz yerine koyuyorlar. Yada çok para vermeyip Z Fold 6'mı alsam diyorum 1767624354 2.el piyasasına çok takılmıyorum...
  7. M

Arkadaşlar merhaba , şuan hazırda 16 pro max kullanıcısıyım fakat yılbaşında imei muhabbetinden cihazım kapandı. Ama zaten kapanmasa bile 16 pro max'i satmayı düşünüyordum çünkü cihaz çok sık kasıyordu kamera açarken arama yaparken whatsappta vs. sürekli donuyordu ne yaptıysam çözemedim...
  8. M

Akıllı saat tavsiyesi

Huawei gt3 veya diğer marka saatlerde nasıl yine birebir aynı mı ?
  9. M

Akıllı saat tavsiyesi

Bende gt2 pro aldım ama bir kaç şey çok saçma geldi, 1.si rehberden sadece 10 kişiyi senkronize ediyor. 2.si tuş takımı ile arama yapmak yok sadece gelen arama kayıtları ile yapıyor
  10. M

Akıllı saat tavsiyesi

Çok spor yapan bir insan değilim, faturaya ek alicam honor yok malesef gt2 pro daha mi iyi dersiniz o zaman
  11. M

Akıllı saat tavsiyesi

Hocam huawei alicam gt2 pro mu yoksa gt3 mü alayım ?
  12. M

Akıllı saat tavsiyesi

Peki hocam zeblaze gtr2 pro diye bir saat var baya güzel birseye benziyor bu ürün nasıl sizce ? Uygun fiyata denk getirdim. Öyle çakma bir marka vs değil bilindik bir marka
  13. M

Akıllı saat tavsiyesi

Arkadaşlar Samsung s21 telefonum için akıllı saat alcam öyle pahalı bisey almak istemiyorum , aklıma kaliteli imitasyon almak geldi. Ortalik apple watch çakması dolu onlar artık yapmacık geliyor ama yinede kalitelisi varsa önerilere açığım. Enteknoloji adında bi sayfada huawei gt3 pro nun...
  14. M

Solidworks gibi çizim programları için sistem tavsiyesi

Arkadaşlar solid, autocad inventör gibi çizim programları kullanmak için sistem toplamak istiyorum ( TABİKİ 2.EL). Bütçem 4000₺ ama zorlarsam 4500'lere çıkabilirim, parçaları ayrı ayrı alıp kendim toplayabilirim fakat ne gibi işlemci ve ekran kartı yeterli olur emin olamadım. Mesela ekran...
Geri