MSerhat0 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Fashfed hakkında deneyimi olan?

https://www.fashfed.com/urun/jordan-air-1-hi-flyease-erkek-siyah-spor-ayakkabi-cq3835/?utm_source=fashfed_app&utm_medium=app_product_share&utm_campaign=app_product_share Fahfedden güzel uygun bi ayakkabı buldum ama çevremde hiç daha önce kullanmış yok. Eren holdinge bağlı ama hakkında baya...
  2. M

Vakıf payı nasıl yatırılır?

Arkadaşlar ben direksiyonu bugun gectim. Sadece harc var saniyordum ve yatirdim. Sonradan degerli kagit bedeli ve vakif payinin haric oldugunu ogrendim. Degerli kagit bedelini yatirdim ama vakif payini nasil yatiricam bulamadim. Vakif bank veya garanti yok. Baska nasil odeyebilirim. Vakif bank...
  3. M

QCY Melobud PRO alınır mı?

2000tl kadar bütçem var. Genel olarak müzik ve oyun için kullanacağım. Alsam memnun eder mi. Bu bütçeye başka öneriniz var mı?
  4. M

Yardım İki tablet arasında kaldım yardım edin

Bütçeme göre ipad almak istesem 64gb alabilirim anca. O yüzden eledim onu direk
  5. M

Kulakiçi kulaklık önerisi

Genel olarak müzik dinlemek için kullanıcam. Ama video film dizi izleme derken gün boyu kullanabileceğim bir şey olması lazım. Bir de pubg gibi oyunlar da oynayan biriyim. Oyun oynarken de beni üzmesin istiyorum. 2000tlyi gecmezse sevinirim. Fiyatına göre çok iyi diyorsanız 2k üstü de...
  6. M

Yardım İki tablet arasında kaldım yardım edin

Huawei Matepad 11.5 ve Samsung s9fe arasında kaldım. Samsung yanında kalemle geliyor fakat huaweide şuan tablet klavyeli ve yanında kalem ile mouse hediyesi var. Huawei 14000 samsung 13.250tl. Huaweinin işlemcisi de ekranı da daha iyi görünüyor fakat hem huaweide google uygulamaları olmaması hem...
  7. M

15k Tl Tablet Önerisi

En fazla 15k civarına çıkabilirim. Sınav senem, hem not tutup hem de oyun oynayacak birşeye ihtiyacım var. İdea tab pro düşünüyorum. Önerir misiniz? Başka model önerebilecek var mı?
  8. M

Bilgisayarım ne kadar eder

Merhabalar arkadaşlar. Bilgisayarımı çok aktif kullanmadığım için satıp telefon almak istiyorum bu yüzden de bilgisayarım ne kadar eder merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa: Vento kasa FSP 650w 80+ Anakart: Asus prime h510m-a Ekran kartı: Asus dual RTX 3050 8gb Ram: XPG Gammix D30...
  9. M

2000 tl altı kulakiçi

1500 tl civarlarına kulak içi bir kulaklık arıyorum. Önerebileceğiniz kaliteli modeller var mı?
  10. M

3 bin lira beyaz ayakkabı önerisi

Kendime yeni bir ayakkabı almak istiyorum, ortalama 3 bin lira kadar bir bütçem var. Siyah bir ayakkabım olduğu için beyaz bir ayakkabı istiyorum. 46-47 numara ayakkabı öneriniz var mı?
  11. M

Orjinal forma için site tavsiyesi

Teşekkürler Fabrizio Abi
  12. M

Orjinal forma için site tavsiyesi

Merhabalar, kendime bir forma almak istiyorum, fakat daha önce replika formalar kullandım. Bu sefer orjinal bir forma istiyorum. Yurt dışı ve yurt içi takımlarının formaları olan uygun fiyatlı orjinal forma satan bir site biliyor musunuz? Kendi alışveriş yapıp memnun olduğunuz sote varsa daha...
  13. M

Galaxy J3 2016 Açılmıyor

Benimki kırıldı ve param yok, buna kaldım birkaç aylığına
  14. M

Galaxy J3 2016 Açılmıyor

Samsung galaxy j3 2016 model telefonu açmaya çalışıyorum ancak açılma ekranında kalıyor, ne yapmalıyım?
  15. M

Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

2023-24 sezonu için konferans ligi kura çekimleri ne zaman? Fenerbahçe ve Beşiktaşın rakipleri ne zaman belli olacak? Hangi kanal? Saat kaçta?
Geri