https://www.fashfed.com/urun/jordan-air-1-hi-flyease-erkek-siyah-spor-ayakkabi-cq3835/?utm_source=fashfed_app&utm_medium=app_product_share&utm_campaign=app_product_share
Fahfedden güzel uygun bi ayakkabı buldum ama çevremde hiç daha önce kullanmış yok. Eren holdinge bağlı ama hakkında baya...
Arkadaşlar ben direksiyonu bugun gectim. Sadece harc var saniyordum ve yatirdim. Sonradan degerli kagit bedeli ve vakif payinin haric oldugunu ogrendim. Degerli kagit bedelini yatirdim ama vakif payini nasil yatiricam bulamadim. Vakif bank veya garanti yok. Baska nasil odeyebilirim. Vakif bank...
Genel olarak müzik dinlemek için kullanıcam. Ama video film dizi izleme derken gün boyu kullanabileceğim bir şey olması lazım. Bir de pubg gibi oyunlar da oynayan biriyim. Oyun oynarken de beni üzmesin istiyorum. 2000tlyi gecmezse sevinirim. Fiyatına göre çok iyi diyorsanız 2k üstü de...
Huawei Matepad 11.5 ve Samsung s9fe arasında kaldım. Samsung yanında kalemle geliyor fakat huaweide şuan tablet klavyeli ve yanında kalem ile mouse hediyesi var. Huawei 14000 samsung 13.250tl. Huaweinin işlemcisi de ekranı da daha iyi görünüyor fakat hem huaweide google uygulamaları olmaması hem...
En fazla 15k civarına çıkabilirim. Sınav senem, hem not tutup hem de oyun oynayacak birşeye ihtiyacım var. İdea tab pro düşünüyorum. Önerir misiniz? Başka model önerebilecek var mı?
Merhabalar arkadaşlar. Bilgisayarımı çok aktif kullanmadığım için satıp telefon almak istiyorum bu yüzden de bilgisayarım ne kadar eder merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kasa: Vento kasa FSP 650w 80+
Anakart: Asus prime h510m-a
Ekran kartı: Asus dual RTX 3050 8gb
Ram: XPG Gammix D30...
Kendime yeni bir ayakkabı almak istiyorum, ortalama 3 bin lira kadar bir bütçem var. Siyah bir ayakkabım olduğu için beyaz bir ayakkabı istiyorum. 46-47 numara ayakkabı öneriniz var mı?
Merhabalar, kendime bir forma almak istiyorum, fakat daha önce replika formalar kullandım. Bu sefer orjinal bir forma istiyorum. Yurt dışı ve yurt içi takımlarının formaları olan uygun fiyatlı orjinal forma satan bir site biliyor musunuz? Kendi alışveriş yapıp memnun olduğunuz sote varsa daha...