msf61 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Rtx 5060 ekran kartının fiyatı ne kadar olur ??

amd kullanicisi olarak diyorum yazilim vb sorunlar yasamak istemiyorsan nvidia ya yazilim sorunlari dert degil ben sadece guc istiyorum fp olsun diyosan amd rx590 kullaniyorum doneminin en iyisiydi 2060 la 2070 arasinda kaliyodu ama restart hatasi verdiriyor islemci turbodayken bazen veya...
  2. M

Rampage SN-R5 kulaklık pedi

knk bulursan banada haber et 2015 kasımdan beri kullanıyorum pedlerin naylonu kalmadı sunger ve siyah tülü var 2 3 senedir böyle daha rahat da ses yalıtımı az
  3. M

Windows 11 e Gecmek mantiklimi

AMD kullanıyosan geçme driver hata verebiliyor ve daha tam oturmadı bende bi 6 7 ayı daha var abzı hatalar oluyor win 10 daha güvenli bence
  4. M

b450s2h v2 sys fan1

merhabalar fan coklayici alicam 4 pin sys fan girişi var anakartta fan coklayici alsam fanlari anakarttan hiz kontrolu yapabilir miyim ?
  5. M

msi mag force 100r fanlar çalışmıyor

sys fan girisi var benden fan coklayici alsam fanlari anakarttan ayarlayabilir miyim ?
  6. M

msi mag force 100r fanlar çalışmıyor

s.a arkadaşlar msi 100r kasa aldim fanlari sataya bagliyorum ama dönmüyor anakartimda 3 pin yuva yok kasada 3 pin cogaltici geldi bazilari satayi başladığında çalışır yazmış ama çalışmıyor taktik ?
  7. M

MSİ MAG FORCE 100r kasa aldım lakin fanlar çalışmıyor

MSİ MAG FORCE 100r kasa aldım lakin fanlar çalışmıyor sataya bağladım kasamda 3 pin giriş yok ama sata bağlanınca çalışması gerekmiyormu ?
  8. M

God Of War Türkçe Yama

bug taymkıs ayarlarda dil gelmiyodu aç kapa vs bisiler yaptım düzeldi
  9. M

rx590 FPS Drop Adaptif sync FPS Sabitlememe Sorunu

selamlar arkadaşlar bende böyle sistem var aoc 27 inc 165 hz 1 ms 1080p monitor var fps sabitleme sorunu yasıyorum ve fps drop sorunu yasıyorum monitordendir diye monitörü servise yolladım bide haporlor sorunu vardı ama eskı monitorumu taktım fps drop sorunu hala var :( bi bilgisi olan varsa...
  10. M

God Of War Türkçe Yama

arkadaslar ben az evel tor.. den inidrdim ama tr altyazı yok nerden geçirebilirim
  11. M

RX590 fiyat ne kadar eder

şimdi gördüm bende kullanıyorum bakınırken baskalarıda bakar göürü güncel bilgi lazım olur :?
  12. M

Garantisiz Rx590 ne kadara satabilirim ?

bence 8 ila 10 arası çünkü ne kdr piyasaya bakarsan eşdeğer kartlar güncel olanlar çok pahalı ve mınınge uygun bi kart sen mining yapmadıysan ederi bu miningliler 5 den aşağı oluyor genelde
  13. M

RX590 fiyat ne kadar eder

ikinci el pazarında ben 7 ile 10 ara gördüm
  14. M

battlefield 3 punkbuster kicked player for 0 minutes bf3 hatası acil 1-2 dk sürmeden atıyor

punkbuster kicked player for 0 minutes bf3 oyuna baglanırken yada baglandıktan 1-2 dakika sonra oyundan atıyor yeşil renkteyi yazı yazıyor ne yaptıysam düzeltemedim bedava dağıtıldıgında aldım
Geri