amd kullanicisi olarak diyorum yazilim vb sorunlar yasamak istemiyorsan nvidia ya yazilim sorunlari dert degil ben sadece guc istiyorum fp olsun diyosan amd rx590 kullaniyorum doneminin en iyisiydi 2060 la 2070 arasinda kaliyodu ama restart hatasi verdiriyor islemci turbodayken bazen veya...
knk bulursan banada haber et 2015 kasımdan beri kullanıyorum pedlerin naylonu kalmadı sunger ve siyah tülü var 2 3 senedir böyle daha rahat da ses yalıtımı az
selamlar arkadaşlar bende böyle sistem var aoc 27 inc 165 hz 1 ms 1080p monitor var fps sabitleme sorunu yasıyorum ve fps drop sorunu yasıyorum monitordendir diye monitörü servise yolladım bide haporlor sorunu vardı ama eskı monitorumu taktım fps drop sorunu hala var :( bi bilgisi olan varsa...
bence 8 ila 10 arası çünkü ne kdr piyasaya bakarsan eşdeğer kartlar güncel olanlar çok pahalı ve mınınge uygun bi kart sen mining yapmadıysan ederi bu miningliler 5 den aşağı oluyor genelde
punkbuster kicked player for 0 minutes bf3 oyuna baglanırken yada baglandıktan 1-2 dakika sonra oyundan atıyor yeşil renkteyi yazı yazıyor ne yaptıysam düzeltemedim bedava dağıtıldıgında aldım