MSİ sevdalısı isimli üyenin son içerikleri

1. M

Corsair Katar Pro mousu alınır mı?

PAW3519 sensörü kaç ıps? bulamadım yazmıyor du hiçbir yerde
  2. M

5700XT Nitro+ Oyunlar hata vermeden kapanıyor.

Discord uygulamasını görev yöneticisinden kapatıp tekrar oyunlara girmeyi dene.
  3. M

Yardım Discordu açınca oyunlar kapanıyor

Selam gençler bilgisayarımda discord uygulamasını başlattığım anda oyunlar kapanıyor veya discord açıkken bir oyun açmaya çalıştığımda oyun açılmıyor, hata vermeden direkt masaüstüne atıyor. Discordu tarayıcıdan kullanınca bir şey olmuyor Bu sorunu nasıl çözebilirim
  4. M

Katar Pro Mu G203 Lightsync Mi?

Katar pro. Merak etme, abarttıkları kadar küçük değil. Benim elim büyük, ve geniş kullandığım halde çok efsane bir mouse katar pro.
  5. M

Corsair katar pro tutuş şeklime uygun mudur?

Mouse öyle abarttıkları kadar küçük değil merak etme. Bana da alma falan dediler fakat aldım ve gayet memnunum, alıştıktan sonra bir şey olmuyor, farketmiyorsun bile.
  6. M

corsair katar pro everest SGM X7 mousepadın'da takılma yapar mı?

Arkadaşlar, Katar Pro aldım. Katar Pro her Mouse Pad'de çalışır mı? Düzgün bir şekilde? Şu anda Mouse Pad'ım: Ve Valorant'da ani refleks dönüşlerde de takılma yapar mı?(lütfen bunu cevaplayın.)
  7. M

Arkadaşlar cevap verebilecek?
  8. M

Motorum da bu yağı kullanmalı mıyım

10w40 daha iyi değil mi?
  9. M

Arkadaşlar valorant oynuyorum ve "corsair katar pro" mousunu alıcağım. Bu mouse bildiğiniz üzere PMW3327 sensör kullanıyor, bu sensörün IPS değeri 220. bu mouse ile valorant'da ani dönüşler yapılabilir mi? hassasiyetim: 800 dpi, 0.2 sens
Geri