Hocam yanında da minecraft gibi oyunları en düşük ayarlarda falan açsın yeter Hani arada can sıkıntısı olarak manam biraz da ömürlü olsun diye. Millet i5 4.nesil HD 4000 Graphics ile Minecraft oynuyor ise 6. 7. Nesil ekran kartlı bir laptop ta açmalı.
Hocam 4.500 5.000 TL ye 5.nesil çok var 6.nesil , nvidia ekran kartlı laptop bile buldum. İllaki 15.000 tl vermeme gerek mi var powerpoint gibi sunular, chrome, film vb. İçin ?
1750272770
+++++
Yurtta eğitim öğretim görüyorum. Bilgisayar ile gerekli olan işlerimi evdeki bilgisayarımı getiremediğimden dolayı gerçekleştiremiyorum. 4000-5000 TL ye okul için gerekli işleri karşılayacak bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum hocam.
Hocam kapı aralıklarına takılanlar var ya onlardan almayı düşünüyorum. Etkili olur mu ancak şöyle bir problem var elimle kapının en ucuna kadar yetişebiliyorum.
Hocam düzenli olarak devam edebilecek bir birey değilim gün içinde sürekli işim çıkıyor veyahut kendi üzüm ve zeytin bahçemize yardıma gidiyorum.Peki nasıl bir rutin izlemeliyim ?
Merhabalar herkese hocalarım. Yaşım 16 Boyum 1.79 cm kilom ise 64,5. Bir sorum var. Daha önce hiç bir spor geçmişim yok sadece arada bir şınav çekerim o kadar. Bu yaz boşum ve evde de canım sıkılıyor zaten. Bir sorum olacaktı. Bu 3 aylık süreçte en iyi şekilde nasıl kütle kazanırım ? Amacım...