Arkadaşlar bayağı bir eskiden Xbox 300 altmışm var iki tane kolu var ikisi de orijinal ama ikisini de böyle bir temaslık sorunu var böyle yani mesela küçük bir hareket bile ettirse mesela pili çıkıyor gibi yani kumanda kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim çünkü bir sürü oyun var bunların boşa...
Çanakkale’de yaşıyorum 4 Ekim cumartesi günü Beşiktaş maçı var bende galatasarayıyım maça gitmek istiyorum ama en ekonomik yol hangisi bilmiyorum ya Bandırma vapuruyla ya Tekirdağ yada Bursa üzerinden gideceğim ücretli yollar ve hepsi dahil olmak üzere sizce hangisi daha ucuz olur arabada 4 kişi...
Çanakkale’de yaşıyorum 4 Ekim cumartesi günü Beşiktaş maçı var bende galatasarayıyım maça gitmek istiyorum ama en ekonomik yol hangisi bilmiyorum ya Bandırma vapuruyla ya Tekirdağ yada Bursa üzerinden gideceğim ücretli yollar ve hepsi dahil olmak üzere sizce hangisi daha ucuz olur arabada 4 kişi...
Ben PlayStation kullanıyorum bende construction Simulator diye bir oyunum var PlayStation Plus olduğu için arkadaşlarım da Xbox ürününe 113 TL’ye PC’ye indirecekler ben arkadaşlarımla beraber oynayabilir miyim onlar hiç üyelik almadan yani sadece 113 TL verip beraber oynayabilir miyiz
Kardeşim 8 yaşına girecek doğum günü hediyesi tab s9 almalımıyım genellikle PUBG oynuyor arada bir bende kullanırım işlemcisi sayesinde uzun süre götürür diye tahmin ediyorum kalemini filanda öylesine ben kullanırım
Hocam bence bütçeyi biraz arttırıp kuponlarla birlikte 23500 civarına s24 fe bulunabilir benimde eski cihazım cihaz değiştirmeyi seven biri olduğum için değiştirdim hiç bir sorunu yok sorunuz varsa sorabilirsiniz
Arkadaşım şaka olsun diye gittiğimiz ps cafede telefonumu oradaki dandik ışıklı bir şeffaf ışıklı kabloya taktı telefonumda 1 aylık yeni bir şey olurmu sizce