• M
      mst58, Bilgisayar siyah ekran ve açılmama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu problemi son zamanlarda 1-2 defa daha oldu fakat kendi kendine bi süre sonra düzeliyordu anlamsızca bu sefer düzelmedi 😄
    • M
      Bir önceki cevabımdada ilettiğim gibi ekran kartlarını 2.bir yedek bilgisayarım’da tesini gerçekeştirdim zaten , ekran kartlarının her ikisindede bir...
    • M
      Doğrudur , 2. Yedek bilgisayarım olan bir kasada testini gerçekleştirdim aynı zamanda vi tester üzerindende kontrol sağladım herhangi bir arıza mevcut...
    • M
      İkisindede problem yok 850w 80+ gold power supply’ım mevcut gücün yetersiz kalma olasılığı dahi yok , şu zamana kadar sıkıntısız ilerleme yaparken bir anda...
    • M
      Sli yada crossfire olarak bağlama mevcut değil fakat yukarıdada belirttiğim gibi ekran kartlarını , ramleri vs en ince ayrıntısına kadar temizleyip yer...
    • M
      Bunların hepsini denedim fakat herhangi bir düzelme mevcut değil..
    • M
      mst58, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayar siyah ekran ve açılmama başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar bilgisayarım ara ara bu tarz bir hata veriyordu fakat bir süre sonra düzeliyordu, internetteki bir çok testi denedim fakat halen düzelme olmadı ...
      • image.jpg
      • image.jpg
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,619
Üyeler