mstf186 isimli üyenin son içerikleri

1. M

2K 240 Hz 8500 tl monitör

internette hiçbir şey bulamadım daha yeni gelmiş ama yabancı forumlarda bile bulamadım nedense
  2. M

2K 240 Hz 8500 tl monitör

Bugün R5 7500f ve 5060ti pc aldım 2k monitörleri gezerken bu monitör dikkatimi çekti fiyatı gerçekten emsallerine göre çok uygun ama internette bu monitörün inceleme veya hakkında hiçbir şey bulamadım. [H3...
  3. M

Yardım RX9060XT Ghosting sorunu

uzay montaj kullanıyorum kasa yok yani :) 1080 varken extreme almıştım çok fazla oluyor diye kapalı veya normalde kullanıyorum tekrar baktığımda normalde duruyor amd ye geçtiğimde kapatamıyorum nedense
  4. M

Yardım RX9060XT Ghosting sorunu

Bundan 1 hafta önce saphire pulse rx 9060xt ekran kartı aldım daha önceden gtx1080 vardı ghosting sorunu yaşamadım fakat amd ekran kartını taktığımda oynadığım oyunlarda ghosting sorunu olduğunu fark ettim özellikle hafif karanlık yerlerde çok fazla oluyor monitörüm acer vg240y 165 hz bir çok...
  5. M

MSI B450 anakart VGA hatası

MSI Arsenal Gaming anakartımda PC yi açtığımda ilk başta CPU ışığı yanıyor o döndükten sonra VGA ışığı yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor ramlarin ve kasanın önündeki fanların ledleri yanmıyor ekran kartının güç kablolarını çıkardığımda ise fanın ledleri yanıyor ramin yanmıyor. 2 gündür...
Geri