mstfgvlr isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ücret iadesine karşın Monitör önerisi.

Orijinal satıcıda ürün 100k ya listeleniyor, stok yok evet bu sebeple yapmış. Ben zaten 30k iade istemiyorum. Muadil ve yeni versiyonu 10,000₺. Amacım kurnazlık değil. Adamlar sadece bir cevap için 4 gün bekledi. Bu süreçte rampage monitörü kaçırdım, benzer indirimde olan gamepower monitörü...
  2. M

Ücret iadesine karşın Monitör önerisi.

Dostlar merhaba, "MSI 27" G274QPF 2560x1440 (WQHD) FLAT RAPID IPS 170HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR" direkt olarak ismini yazdığım monitöre sahiptim. Malasef arıza sebepli garantiye gönderdim. Sonuç olarak iade/değişim raporu verdiler. Satıcı ile görüşmem gerektiği iletildi. Satıcı...
  3. M

20.000TL ve 30.000TL arası laptop önerisi.

Merhabalar, kardeşim için lisede kullanacağı ve orta halli güncel oyunları oynayabileceği bir laptop bakıyorum. Masaüstü fikri daha mantıklı ancak almışken bir kaç yıl sonra üniversiteye de götürmesi bizim için iyi olur...
  4. M

Ödevim İçin Fotoğraf

Merhaba, hala ihtiyacın var ise sosyal medya hesabımın linkini bırakayım girip fotoğrafları incele istediğin fotoğrafın orijinalini ileteyim. instagram.com/fotokinezi
  5. M

Fotoğraf makinesi almak istiyorum

Biraz pazarlık ile 2. el bir Nikon D7500 alabilirsin. Eğer amatör profesyonel arası isen alabileceğin prof. modellerden önceki en iyi kameralardan biri. 25 bin civarına denk getirebilirsen eğer 10-15 bin aralığında fiyatlara da Sigma yada Tamron marka 500mm e kadar lens bakıp kuş...
  6. M

Kameraya lens alırken uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?

Kamera marka modeli yazıp orijinal sitesinden uyumlu lens tipi şeklinde olan ibareyi bulup alacağın lensin de o ibareye uygun olup olmadığına bakabilirsin. Kameranı paylaşırsan yardımcı olurum.
  7. M

bu tarz fotoğraf çekmenin bir tekniği var mıdır

Öncelikle fotoğrafı ele alacak olursak aslında pekte kaliteli ve kullanılabilir değil. Işık merkezi olarak patlamış gibi ve nesne pek belli olmuyor. Bu tarz fotoğraf çekmek için telefon ile güçlü bir ışık kullanabilirsin. Fotoğraf makinesi var ise kendi flaşı açıkken aynı mesafe ve açıdan çekim...
  8. M

İŞLEMCİ SEÇİMİ 7500f vs 7800x3d

Vram 16Gb olsa bile ihtiyacın olacağını sanmıyorum. İşlemci Üst seviye oyun işlemcisi gerçekten arada ciddi fark var güç olarak ama gerekli mi sanmam. Ha para önemli değil alayım ilerde 4080 ve üstü bir ekran kartı alırım diyorsan al ama yok ben bu ekran kartıyla devam ederim dersen 7500F seni...
  9. M

SSD aynı anda okuma yazma hızı.

Dostlar merhaba, sanırım Abdullah abinin videosunda görmüştüm. SSD den bahsederken üzerinde bir çip gösterip bu olduğu sürece aynı anda okuma yazma yaparken hızlar düşmez ancak yoksa hem okuma hem yazma yazarken performans düşer diye. Böyle bir bilgiye sahip olan var ise beni aydınlatabilir mi...
  10. M

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Hem iş hem oyun :)
  11. M

Bilgisayarımda M.2 SSD slotu var mı

Böyle bir youtube videosu buldum bende ama birebir aynı bilgisayar mı emin değilim. Buradan da kontrol edin isterseniz hocam.
  12. M

Bu bilgisayar alınır mı ne eklenmeli

https://www.gaming.gen.tr/urun/359851/vulcan-4070-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen bunu almanı tavsiye ederim. 4060Ti 8gb olduğu için VRAM yetersiz kalabilir. 4060Ti 16GB versiyon olan bir...
  13. M

40K bandında sistem tavsiye

O miktarda parayı vermişken mutlaka DDR5 almanı tavsiye ederim. İlk önerim bu bilgisayara 7600x işlemci seçip güzelde bir soğutucu ekleyerek alman olur. Ancak bu hali de gayet yeterli gibi...
  14. M

amazon prime iptal edince prime gamınde iptal oluyormu

Evet Amazonla ilgili tüm üyelikler tek hesaba bağlı. İptal edersen prime gaming ve prime video da iptal olur. Konumuna bağlı olacak şekilde sana siparişlerim sayfasında gün ve saat gösteriyordur. Ankara - İstanbul arası bir bölgede isen öğlen saatlerine kadar gelmiş olması lazım.
  15. M

Çözüldü✓ ramin mhz i neden farklı

Dostum arkadaşlar yardımcı olmuş ancak aradığın bilgiyi de tam olarak alamamışsın sanırım. Ramler tek kanal ve çift kanal olarak çalışmaktadır. Buna istinaden senin ramin aslında 2934 MHz değere sahip olduğu halde tek kanalda çalıştığı için bu değerin yarısı olan 1467 MHz de çalışıyor. Buna...
Geri