mstfkrc97 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Gözlerimi çizdirerek pilot olabilir miyim

sol 2.50 sağ 2.50 olmak üzere miyopum hayatımdaki tek gaye askeri pilot olmak gözlerimi çizdirerek askeri veya sivil pilot olabilir miyim şuanda lens kullanıyorum bilgisi olanlar veya tanıdıklarına yönlendirebilecekler cevaplarsa sevinirim
  2. M

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Monitör dahil 12 13k sistem olabilir :))
  3. M

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Bence i3 12100f ve 3050 kombosu gelmeli ayriyeten fikrim 12 13k civarı monitör dahil sistem gelmeli :)
  4. M

Yavru kedi sahiplenmek istiyorum neler yapmam lazım

En önemlisi aşılar kaç tane ve fiyatları nedir kedi 1 2 aylık falan ve biraz kokuyo inek kokuyo ahırda kalıolar cunku nasıl geciririm kokuyu
  5. M

Evde vücut yapılabilir mi?

Yapılır her türlü kankam en sonda da salona gittin mi miss
  6. M

Evde vücut yapılabilir mi?

Yapılır Yapılır kardeşim yapılır sen her gun 5 sınav ceksen bile gelişirsin önemli olan istikrar ama şu var evde her ne kadar vücut yapabilsen de sınırı var salondaki gibi olamazsın
  7. M

Instagram video downloanderler güvenilir mi

Problem olur mu güvenlik acısından
  8. M

Instagram video downloanderler güvenilir mi

Instagramdan video story vs indirirken bu indirme programları hesabı girmemizi istiyor güvenilir mi girersem problem olur mu
  9. M

Diş teli taktırsam ne kadara mal olur?

ĞAJFWÜKFWÜLDĞWŞWŞWCNAPKDWŞ
  10. M

Diş teli taktırsam ne kadara mal olur?

Çenemde 1 diş bariz 4 5 tanesi de hafif hafif yamuk özel doktora gitsem ne kadara muayene olurum tüm diş teli takma süreci dahil
  11. M

90x40 Mouse pad önerisi

Yorumunu gordum olum senin setup cok iyi la
  12. M

Bilgisayar çok fazla ısınıyor

Kanka temizle kasayı ve olabildiğince hava almasını sağla yerini değiştirebilirsin çok önermesemde bazı kasaların ön kapağı çıkıyor çıkarıp daha fazla hava almasını sağlayabilirsin ama bu da daha cok toz almasına sebep olabilir
  13. M

Oyuncular monitörde hangi paneli seçmeli

Gamepowerin Samsung va curved 144hz modeli var ama 2.8k civarı ona baktım pahalı geldi biraz güvenemedim zaten gamepower markasına çok güvenmiyorum
  14. M

Oyuncular monitörde hangi paneli seçmeli

Özellikle oyun için hangi monitörü tercih etmeliyiz VA mı IPS panel mi
Geri