Mstfslnn isimli üyenin son içerikleri

1. M

2015 Peugeot 208 1.2 Puretech Gt-Line 110 Hp Eat6 Şanzıman Model alınır mı ?

Valla uyarı için çok sağol ben farketmemiştim yazıyı. Dediğini gibi risksiz modellere bakmak en iyisi galiba.
  2. M

Otomatik arıyorum manuel önerdiniz galiba 1758022973 Düzgün bakım takibi yapılan modellerde sorunsuz kullanan çok varmış benimde duyduğum.
  3. M

Japon grubuna da çok baktım ama sorunu az olduğu için modeller geri gittikçe gidiyor bu fiyatlara.
  4. M

Bakımı yapıldıktan sonra kullanılır diyen de çok duydum gördüm ama kötü diyende çok var. 1758022080 Evet bu problemi duymuştum ama bakımlı düzenli kullanıldığında sorun yaratmaz gibi düşündüm. Peki bu bütçelere ne tercih edersiniz ?
  5. M

Gerçekten öyle özellikle otomatik arıyorsan daha zora giriyor iş. Teşekkürler, araçla ilgili bilginiz var mıdır ?
  6. M

Başlıkta belirttiğim şekilde 150 bin km de bir araç buldum. Bakımlı ve özenle kullanılmış bir araç, fiyatı da 690 bin. Km'si biraz yüksek gibi ama onun dışında sorun yaratabilir mi bilmiyorum pek bildiğim bir araç değil. Bilgisi olanlardan fikir bekliyorum.
  7. M

2. El Oyun Bilgisayaraımı en hızlı ve risksiz nasıl satabilirim.

Valla güzel sistem memnunum ama çok zaman ayıramıyorum satmak istiyorum o yüzden. Nakitte lazım
  8. M

Sağa sola duyurmak lazım öyleyse
  9. M

Bende elden düşünüyorum ama bu şekilde pek hızlı olmayacak gibi
  10. M

Başlıkta belirttiğim gibi elimde orta halli az kullanılmış bir sistem var. Vakit ve ihtiyaçlardan dolayı satmak istiyorum ama en hızlı sorunsuz, güvenli şekilde nasıl satabilirim.
  11. M

Elimdeki Sistem Kaç TL satılabilir 6 aylık kutulu sistem

Ağustos ayında topladım ama yeni evlendim sayılır. Pek kullanamıyorum muhtemelen konsol alıcağım için satmayı düşünüyorum. Başına pek geçemiyorum boşuna duruyor.
  12. M

Teklifinizi bana yazabilirsiniz.
  13. M

Parça parça satmayı düşünmüyorum dostum ama duruma göre konuşabiliriz.
Geri