4080 önermissiniz farkı çok tabii ki bütçem çıkmıyor ayrıca firmaların alayı cezalık hocam hepsi cimerlik adalet bakanlık zaten fahiş fiyat hepsi sonra bi dolar oynasa bahane daha da tırmanıyor Putin gibi diktanın ülkesinde bile korkudan yapamıyorlar böyle pislik amazondan alıcam zaten 4070 e anca...
GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti AORUS MASTER 12G 12GB GDDR6X AORUS . Olur Elite olu r Baktım da şikayeti neredeyse yok gibi bu firmanın şaşırdım "" yoksa kimse almıyor mu ondan mı böyle "" kullanan var mı nasıldır alınır mı fiyatı bana iyi satış sonrası servisleri iyise bunu alayım acil derslerim...
GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti AORUS MASTER 12G 12GB GDDR6X AORUS MASTER. Olur Elite olur
Baktım da şikayeti neredeyse yok gibi bu firmanın şaşırdım " yoksa kimse almıyor mu ondan mı böyle " kullanan var mı nasıldır alınır mı fiyatı diğerlerine göre iyi satış sonrası servisleri iyise bunu alayım...
Bende ona bakmıştım neredeyse 10 bin arttı pc fiyatları 5 veya 7 bin ekran kartlarında ana kart ram kafayı yedi fırsatçılar 😤😏🤷 tuf baktım oda çok şikayetli marka kalmadı
İncehesap dan uzak durun bir sistem sordum bir gün sonra 3.5 binden yukarı fiyatı arttı bu kadar aşağılık bir fırsatçılık yok ayrıca stokçu bu ve benzeri siteler onların yüzünden fiyatlar çıkıyor zaten tek tek satıyorlar yakalanmamak için böyle fırsatçılar oldukdan sonra ne tesadüfse stoklar...
Hocam Amazon yurtdışına ürün çıkıp gelmesi hasar alırsa garanti dışı olma riski yok mudur?
1678739297
Birde ventus 4070 modelini önerir misiniz? sizce nasıl ?
Ekran kartı alıcam msı 4070 ti suprim yada galax zotac palit Şikayetleri var galax zotac palit ama serviste pek bulamadım bilginiz var mı ne yapayım. Tecrübesi olan var mı!?