Mstww isimli üyenin son içerikleri

1. M

Screen Recorder Önerisi

sağ tarafta görüntü tekrarı
  2. M

Çözüldü✓ Max 800 TL PSU Önerisi

Bütçemi biraz daha artırdım ve MSI Mag A550BN aldım.
  3. M

Screen Recorder Önerisi

Radeon Software üzerinden yapabilirsin. Ayarlar > kayıt ve yayın > görüntü tekrarı Buradan birkaç ayarı yaparsın kısayol tuşlarına gidip görüntü tekrarı için kısayol atayabilirsin. Varsayılan olarak ctrl+shift+s
  4. M

EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ

işlemcin yetersiz kalır %15-%20 civarı darboğaz yaşarsın.
  5. M

Çözüldü✓ Max 800 TL PSU Önerisi

İşlemci Ryzen 5 5500 Ekran Kartı Sapphire RX 6600 Bu sisteme uygun psu arıyorum 3-4 yıl sistemi güncellemeyi düşünmüyorum yükselteceğim zaman psu da değiştiririm o yüzden ileriye yönelik psu önermenize gerek yok kaliteli bir şey olsun yeterli
  6. M

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

2024 e ertelendi diye biliyorum
  7. M

İ3 10105F - XFX RX 6500 XT Fps Drop Ve GPU Kullanımında Dalgalanma

İşlemci kullanımın %90 üstü ve bu darboğaza neden oluyor belki arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı denemelisin. Eğer sadece kayıt alırken oluşuyorsa kayıt için ekran kartını kullanmayı dene. 1663059256 Ama işlemcini değiştirmeye çalış videolardan gözüktüğü kadarıyla %20-%30 arası bir...
  8. M

işlemci değişikliği sonrasi pc acilmiyor

Fazlasıyla ısınır herhangi bir parçaya zarar gelmeden önce termal macun sürün.
  9. M

Yardım Farming Simulator 2022 fps drop sorunu

Farming Simulator 2022 xbox gamepass üzerinden oynamaktayım bir süre oynadım ve sorun yoktu ve bir ara tekrar açtığımda fps drop yaşadım ve işlemci çekirdeklerinin tamamını kullanmadığını fark ettim yalnızca 3 çekirdek kullanıyordu ve bu da fps drop yaşamama sebep oluyordu. Her ne kadar benzeşme...
  10. M

güç kaynağı yeterlimidir

Bana da yeter gibi geliyor ama emin olamadım şuan pc de rx570 var ve 400w psu ile kullanıyorum.
  11. M

güç kaynağı yeterlimidir

Kullandıysan bilgi verebilir misin sorun çıktı mı ? bende rx6600 ve yanına cv450 almayı düşünüyorum, psu yu tavsiye eder misin?
Geri