msukru15 isimli üyenin son içerikleri

1. M

20 bin dikey süpürge önerisi acil

Merhabalar 20 bin bütçe var dikey süpürge önerileri ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
  2. M

48.535₺ I5 14400F - RTX 5070

Vatan 1 haftadır her gün kampanya yapıyor bu arada
  3. M

Hocam hiç spesifik bir şey yok fiyat bantları bu civarda araştırıyorum bakalım sonu büyük ihtimalle hiç olacak
  4. M

Abi hem kendim takip ediyorum hem de seni takip ediyorum iyi bir Kasım indirimini denk getirebilmek için 😅
  5. M

Kasımda İndirimle Toplanacak Sistem Önerisi

@İsimbulamajim hocam merhaba 1 kasımda etiketle demiştiniz
  6. M

Evde film ve ps için projeksiyon önerisi

Arkadaşlar selamun aleyküm. 1- Evde dizi film izlemek için 2- Ps da oynadığım oyunları yansıtmak için Bu 2 ihtiyacıma göre projeksiyon cihazı almak istiyorum. İkisini birlikte kaliteli bir şekilde karşılayacak cihaz önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçe olarak en f/p ürüne ihtiyacım var...
  7. M

teşekkür ederim bunları ben araştırayım. Dediğiniz gibi indirimler belli oldukça kararlar daha net olacaktır. 1761575321 tamamdır etiketleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim
  8. M

kioxianın fiyatlarıyla samsung'un fiyatları çok yakın olduğu için samsunga döndüm. Hazır kasaların çoğunda gamepower var diye düşündüm. Önerdiğiniz psu markası var mı? Ve sistemin devamını ne alabilirim ?
  9. M

Merhabalar kasımda hazır bir sistem ya da kasa toplamayı düşünüyorum. Öncelikle hedefim en az 3-5 yıl götürmesi. Ben kendim topladığım taktirde şu aşağıdaki seçtiklerimin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Tüm bileşenler için fikrim var ama topladığım zaman kendi limitimin çok üstüne çıkıyorum. O...
  10. M

Kasım için tavsiye sistem

Mesela önereceğiniz takip etmem gereken bir sistem var mı?
  11. M

Kafamdaki düşünce şu hocam. Hepsiburada gibi farklı sitelerden geniş taksit imkanıyla tek tek toparlamak. Sistem olarak denk gelirse dediğiniz gibi itopya incehesaptan alırım diye düşünüyorum. O yüzden parça parça yazdım
  12. M

Merhabalar kafamdan şöyle bir sistem kurdum. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilir misiniz? Kasımda indirimlerle kasa toplamayı düşünüyorum. Geleceğe dönük bir şeylerde olsun diye de çalıştım. Şuanda bu sistem ince hesapta toplayınca 65bin civarı. Bütçem 50 civarı olacak. Kasımda öyle bir...
  13. M

RTX 4070 Laptop Önerisi 50K

indirim gelirse diye dedim zaten de işte birileri umarım öneride bulunur.
  14. M

şuan dediğim gibi indirim kovalıyorum ve fikir edinmek için yazdım. Teşekkür ederim. mesela şu modellerde vardı. predator biraz daha sıkıntılı demişlerdi öyle hatırlıyorum. game garaja da msi kalitesinde ürün üretiyor diyorlar...
  15. M

asus tuf derken A15 lerden mi bahsediyorsun yoksa F15lerden mi ? ikisininde 50K bandında 4070 ekran kartlı modelleri var. Mesela, A15 olarak...
Geri