Arkadaşlar selam g435 kulaklık aldım vatan internet sitesinden kulaklık güzel ama mikrofon biraz sıkıntı olduğu için iademi etsem diyorum. Kulaklığı alalı 3 gün oldu ve jelatini söküp kullandım iade kabul ederlermi sizce? Yada iade etmeyip kullanmaya devam ediyimmi kulaklık mikrofonu çok sıkıntı...
İkince el alamam dostum çünkü taksitle alıcam. Ve 0 alıcaksam en alınabilecek fiyatta telefon 11 ama o bile 25k pahalı bütçemi oraya çıkartamam gibi.
1696705056
s21 fe alsam beni uzun süreler götürebilir değil mi tipik android gibi 2 sene sonra kasmasını istemem.
1696705057
s21 fe alsam beni...
Hepinize iyi günler arkadaşlar yeni bir telefon almaya karar verdim bunun içinde sizden öneriler bekliyorum.
Xiaomi Samsung arasında aslında şuan daha çok bakıyorum ama samsung kullandığım için arayüzünden bi tık sıkılmış gibiyim kararsızım. Ama yinede samsung önerebilirsiniz. Güçlü olsun uzun...
Kocaeli de oynanan GS-Hull City Hazırlık Maçına gitmek istiyorum pdf şeklinde bilet kesiyor passo kart zorunlumu girerken sadece bileti göstermem yeterlimi?
Bütçem 200tl
Uzun masa boyu tarzı mousepad istiyorum kaymasın ve uzun yıllar kaliteli gitsin istiyorum marka farketmez.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle benim ihtiyacım olan maksimum 600tl fiyatında olacak bir klavye arıyorum Kriterler şunlar;
-Blue switch sesinden dolayı istemiyorum.
-Sessiz switchler daha iyi olur.
-Membran da olabilir farketmez.
-Marka farketmez ışık efekti seçenekleri güzel ve çok olsun...
Merhaba arkadaşlar marvels avengers şuan indirimde 49tl almayı düşünüyoruz.
49tlye değermi ve 2 kişi ile co op oynanıyormu yoksa zorunlu 4 kişi mi düşüncelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler