Valorant gibi oyunlar için kullanacağım ses yalıtımı güzel olsun mümkünse bütçe çok zorlamasa güzel olur max 1.5 k eger çok güzel bu fiyatın üstünde bir kulaklık olursa önerebilirsiniz. Bide mousepad önerisi alabilir miyim teşekkür ederim baş tacısınız👑
Bana mail Microsoft hesabı ekibinden geldi sonraki adımlarda mail Microsoft hesap ekibinden geldi ikisi farklı mailler mi ikiside Microsoftun mu sifreyi ilk gelen linkten değiştirmiştim telefon numarasınıda o linkten değiştirmiştim şimdi gmailin telefon uygulaması üzerinden mailin şifresini ve...
Evde internete bağlı tüm cihazlarda ben robot değilim doğrulaması çıkıyor ardından mailimi kontrol ettim başka bir şehirden Windows hesabıma birisi bağlanmış oturum açma başarılı diyor fakat o kişi ben değilim şifreyi değiştirdim telefon numarası ekledim başka yapabileceğim bir şey var mı robot...
Evde internete bağlı tüm cihazlarda ben robot değilim doğrulaması çıkıyor bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı trafik algılandı diyor vpn açık değil saat 03:26 diyor ama şu an saat 6:27 internette bir sıkıntı olabilir mi virüs falan bulaşmış olabilir mi
VPN ile aldım kodu etkinleştirin sadece pin kısmı kaldı orayı nasıl geçeceğim nereden ogrenicegim pini ana mailden açmadım yeni mail açtım orda aktiflestirdim