mt-rex isimli üyenin son içerikleri

1. M

Valorant gibi oyunlar için kulaklık önerisi bütçe cok zorlamayan bir fiyat

@Menace daha küçük boyutta bir mousepad yok mu?
  2. M

Havit ilk kez duyduğum bir marka kalitesinden emin misin ve çoğu video sponsorlu gibi duruyor
  3. M

Anakartın iyi olduğunu nasıl anlarız? Asus tuf a15 (2023)
  4. M

Valorant gibi oyunlar için kullanacağım ses yalıtımı güzel olsun mümkünse bütçe çok zorlamasa güzel olur max 1.5 k eger çok güzel bu fiyatın üstünde bir kulaklık olursa önerebilirsiniz. Bide mousepad önerisi alabilir miyim teşekkür ederim baş tacısınız👑
  5. M

Windows a başka şehirden girilmiş

Bana mail Microsoft hesabı ekibinden geldi sonraki adımlarda mail Microsoft hesap ekibinden geldi ikisi farklı mailler mi ikiside Microsoftun mu sifreyi ilk gelen linkten değiştirmiştim telefon numarasınıda o linkten değiştirmiştim şimdi gmailin telefon uygulaması üzerinden mailin şifresini ve...
  6. M

Ben o saate bilgisayarı bile açmadım
  7. M

Hayır 1721886518 VPN bir tek Amerika'ya bağlanıyor 1721886527 Açık değil ama
  8. M

Evde internete bağlı tüm cihazlarda ben robot değilim doğrulaması çıkıyor ardından mailimi kontrol ettim başka bir şehirden Windows hesabıma birisi bağlanmış oturum açma başarılı diyor fakat o kişi ben değilim şifreyi değiştirdim telefon numarası ekledim başka yapabileceğim bir şey var mı robot...
  9. M

İnternete bağlı tüm cihazlarda ben robot değilim doğrulaması çıkması

tüm cihazlarda açık değil
  10. M

İnternete bağlı tüm cihazlarda ben robot değilim doğrulaması çıkması

Evde internete bağlı tüm cihazlarda ben robot değilim doğrulaması çıkıyor bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı trafik algılandı diyor vpn açık değil saat 03:26 diyor ama şu an saat 6:27 internette bir sıkıntı olabilir mi virüs falan bulaşmış olabilir mi
  11. M

NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

Ben kodu girdim mail outlook pin doğrulaması istiyor nereden bulcam epostanin pinini hello doğrulaması yazıyor
  12. M

Nvidia 3 Ay Xbox PC Gamepass Bedava (NVİDİA GPU Kullanmak ZORUNLU)

Pin kısmını nasıl atladıniz sadece bende mi var outlook yaptığımdan ?
  13. M

Nvidia 3 Ay Xbox PC Gamepass Bedava (NVİDİA GPU Kullanmak ZORUNLU)

Pin kısmını atlama yolu varmı e postanın pinini nerede n ogrenicegim
  14. M

3 aylık ücretsiz gamepass pin istiyor

VPN ile aldım kodu etkinleştirin sadece pin kısmı kaldı orayı nasıl geçeceğim nereden ogrenicegim pini ana mailden açmadım yeni mail açtım orda aktiflestirdim
Geri