mt09kedy isimli üyenin son içerikleri

1. M

Cloud 3 Wireless Açılmama Sorununun Çözümünün Çözümü

Arkadaşlar dün kulaklık açılmamaya başladı bugün baktım çözüme şarja takıp 3 saniye açma tuşuna basıp sonra şarjdan çıkarmak dendi olduda ama hep böylemi kullanılacak bu kulaklık garantiye göndermekte istemiyorum varmısır bilen çözümü
  2. M

Cloud 3 wireless açılmıyor

Kulaklığı şarja tak 3 saniye basılı tut açma tuşuna ve şarjdan çıkart oluyor olmazsa orjinal kabloyla dene
  3. M

Bu Sistem 2. Elde Kaç TL Ye Gider

rtx 3060 12 gb asus asus tuf a520m plus anakart 1 tb crucial ssd m2 16×2 gskills ripjaws ram ddr4 rampage saılor kasa ve 600 w psu ryzen 5 5600 işlemci 2 fanlı beyaz renk kule tipi soğutma rhermaltech yada corsair olmalı tam hatırlamıyorum bakımı yapılalı 1 sene olmadı termal mscun değişti...
  4. M

Al sata başlamak istiyorum

Hangi tür bir ürün hocam mesela
  5. M

Hocam almadım zaten elimde vardı0 ı 10000 tl civarında elimden çıkarmak istiyorum sadece çok kullanmıyorum zaten hiçe yakın 5 binede satsam çok umtumda olmaz satarsam elimde bu işe ayırmak için 13000 tl civarı bir para olacak bununla napabilirims izce
  6. M

iPhone 13 2. El Fiyat Dengesizliği

Arkadaşlar fiyatlar çok dengesiz 14 k yada var 30 a da var bu 14 ler dolandırıcımı sorunmu var telefonda bunun 2. El piyasası nedir
  7. M

Şuanda elimde bu var bunu çıkartmak istiyorum sonrasında daha iyi şeyler almayı planlıyorum
  8. M

Sizce fiyatı ne kadar koymalıyım 2. Elde az var 0 oda 7 binede var 15 binede var
  9. M

Al sata başlamak istiyorum bir parfümümü ilana koyfum 6500 e https://shbd.io/s/9H8oAx4a Linki bu buradan gelen parayla neler eyönrlmeliyim varmıdır bir tavsiyeniz
  10. M

Lenovo loq 24 gb ram alınır mı?

https://www.teknosa.com/lenovo-loq-83jc00fjtr009-ryzen7-7435hs-156-24-gb-ram-1-tb-ssd-rtx4060-fhd-freedos-dizustu-bilgisayar-p-785395805 alınır mı? 24 gb ram sotun olurmu genelde 16 32 var
  11. M

Naruto izleme sırası nasıl olmalı

Naruto,shippuden,baruto şeklinde ama bunlardan hangisi naruto onu anlayamadım
  12. M

50 k bütçe lattop öneriai

Beyler 50 k bütçeye amd işlemcili bir gaming lattop öneri arıyorum hp ve dell olmayacak markalar ne önerirainiz
  13. M

Reelste gördüm doğrumudur(bedava valorant skini)

Hrr yolu dene karıştır oralaeı riota bilet at bi şekilde alırsın eğe rhesap seninse
  14. M

Artık lütfen yardım oyunlardan atma dehşet bi hal aldı

15 dk civarı yaptım kapanma olmadı
  15. M

Artık lütfen yardım oyunlardan atma dehşet bi hal aldı

Sağolun hocam deneyeyim 1756946463 Sağolun hocam
Geri