mt09kedy isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu Sistem 2. Elde Kaç TL Ye Gider

rtx 3060 12 gb asus asus tuf a520m plus anakart 1 tb crucial ssd m2 16×2 gskills ripjaws ram ddr4 rampage saılor kasa ve 600 w psu ryzen 5 5600 işlemci 2 fanlı beyaz renk kule tipi soğutma rhermaltech yada corsair olmalı tam hatırlamıyorum bakımı yapılalı 1 sene olmadı termal mscun değişti...
  2. M

Al sata başlamak istiyorum

Hangi tür bir ürün hocam mesela
  3. M

Hocam almadım zaten elimde vardı0 ı 10000 tl civarında elimden çıkarmak istiyorum sadece çok kullanmıyorum zaten hiçe yakın 5 binede satsam çok umtumda olmaz satarsam elimde bu işe ayırmak için 13000 tl civarı bir para olacak bununla napabilirims izce
  4. M

iPhone 13 2. El Fiyat Dengesizliği

Arkadaşlar fiyatlar çok dengesiz 14 k yada var 30 a da var bu 14 ler dolandırıcımı sorunmu var telefonda bunun 2. El piyasası nedir
  5. M

Şuanda elimde bu var bunu çıkartmak istiyorum sonrasında daha iyi şeyler almayı planlıyorum
  6. M

Sizce fiyatı ne kadar koymalıyım 2. Elde az var 0 oda 7 binede var 15 binede var
  7. M

Al sata başlamak istiyorum bir parfümümü ilana koyfum 6500 e https://shbd.io/s/9H8oAx4a Linki bu buradan gelen parayla neler eyönrlmeliyim varmıdır bir tavsiyeniz
  8. M

Lenovo loq 24 gb ram alınır mı?

https://www.teknosa.com/lenovo-loq-83jc00fjtr009-ryzen7-7435hs-156-24-gb-ram-1-tb-ssd-rtx4060-fhd-freedos-dizustu-bilgisayar-p-785395805 alınır mı? 24 gb ram sotun olurmu genelde 16 32 var
  9. M

Naruto izleme sırası nasıl olmalı

Naruto,shippuden,baruto şeklinde ama bunlardan hangisi naruto onu anlayamadım
  10. M

50 k bütçe lattop öneriai

Beyler 50 k bütçeye amd işlemcili bir gaming lattop öneri arıyorum hp ve dell olmayacak markalar ne önerirainiz
  11. M

Reelste gördüm doğrumudur(bedava valorant skini)

Hrr yolu dene karıştır oralaeı riota bilet at bi şekilde alırsın eğe rhesap seninse
  12. M

Artık lütfen yardım oyunlardan atma dehşet bi hal aldı

15 dk civarı yaptım kapanma olmadı
  13. M

Sağolun hocam deneyeyim 1756946463 Sağolun hocam
  14. M

poer hangsi oluyor bir arkadaş demiştide içindne bulamadım tam heralde
  15. M

Arkadaşlar kaç kere bununla ilgili konu açtım oyundayken oyundsan atıyor valoraqnt lo lvs. tekrar girerken yine atıyor ara sıra süzeliyor sonra yine aynı format atıldı bios güncellendi ssd ye test yapıldı olmuyor arkadaşlar sizce sorun ne
Geri