Mt28l isimli üyenin son içerikleri

1. M

Virüs bulaştı lütfen yardım edin

hallettim zaten de yanlış anladığın için diyorum wolfteamde çıkarsın maçtan yeni maça girersin bunda öyle bişey yok zaten açılması 10 dakika sürüyor adam tek tuşla oyunu pcden kapatıyor silahlarımı,paralarımı silip hesabıma kadar erişebiliyor
  2. M

kankam onlinedeki her 10 kişiden 09u hile hilesiz oynanmıyor kendi halimde dolaşıyorum adam arabayı havaya kaldırıyor indiriyor hatta oyunumu kapatıyor bunları engellemek için yükledim bi ara gta online gir gör sunucular ne halde
  3. M

arkadaş gta hilesi yüklettirdi 1 saat sonra bi baktım steam hesabı kendı kendıne mesaj atıyor instagram hesabım story ve post atmış supercell hesabıma doğrulama kodugeliyor vs. nasıl silebilirim bunu yardımcı olabilicek var mı lütfen
  4. M

açtığım program programın üstünde değil masaüstünde çalışıyor

mesela cs oynarken spotify açmak istiyorum veya başka bir uygulama beni direkt masaüstüne atıyor ben oyunun içinde çalıştırmak istiyorum nasıl düzeltebilirim?
  5. M

pcyi açarken dll hatası

pcyi açtığımda direktbu hata çıkıyor tamam diyip geçiyorum fotoğrafını attım neden böyle bi hata çıkıyor
  6. M

1000tl Kulaklık Önerisi

kulaklığın performansını etkiler mi?
  7. M

1000tl Kulaklık Önerisi

3.5mm jack girişi yok bende usb donusturucu onerın var mı
  8. M

razer blackshark v2 x usb?

kulaklık 2 tür olarak satılıyor usbli,usbsiz usblisi nerdeyse 2 katı daha pahalı usbsiz olunca ne oluyor nasıl takılıyor pcye anlamadım ben?
  9. M

1000tl Kulaklık Önerisi

7.1 destekliyor değil mi? windows 11 kullanıyorum
  10. M

1000tl Kulaklık Önerisi

blacksharkın mikrofon çok uzakta kalıyor yakınlaştırma özelliği vs. var mı?
  11. M

30.000Tlye sistem ve ekipman

30.000Tl bütçem var sistem ve ekipman toplicam önerisi olan var mı muhtemelen 20k kasaya veririm 10k ekipmana gider (monitör,klavye,mouse,kulaklık)
  12. M

1000tl Kulaklık Önerisi

çok farkı var mıdır aralarında mihawkın tasarımı çok hoşuma gitti
  13. M

max 1.200Tlye kulaklık önerisi

aga mihawkın tasarımı çok iyi gözüme çok hoş geliyor aralarında çok performans farkı yoksa mihawk düşünüyorum
  14. M

max 1.200Tlye kulaklık önerisi

gamepower mihawk ve kizaru hoşuma gitti ikisinden birini alıcaktım bi arkadaş razer blackshark v2 x daha iyidir falan dedi sizce bu paraya hangi kulaklık alınır?
  15. M

1000tl Kulaklık Önerisi

Gamepower kizaru veya mihawk bundan iyi midir
Geri