komple kapatmanın bi yolu yokmu ghub taki merkezleme ve derece ayarları yetiyordu bana tercihim feedback in hiç çalışmaması
1675239554
sertlik ayarı oyuna girince oyuna göre senkronize oluyor benim isteğim ghubta yaptığım ayarlar olsun sadece bu da feedback kapalıyken oluyordu şimdi feedback...
yeni kullanmaya başladım ilk etapta yazılım kaynaklı feedback çalışmıyordu sonra doğru bir sürümle düzelttim şimdi de oyunlarda gereksiz bi zorluk oldu bi türlü kapatamıyorum
Şuan aktif olarak kullanıyorum ve her hangi bi dar boğaz sorunu yok 5600x ten bi tık aşşada kalıyo işlemci 10-15 fps gibi buda gözle göeülecek bir fark değil ben fazlasıyla memnunun AM5 soket çıkınca alınabilir bu durumda işlemci 2K ultra setting + 75 fps bütün oyunlar
Merhaba dün yeni ekran kartı aldım sistemi kurdum bütün güncel driverları ama hiç bir şekilde pc den ses alamıyorum yardımcı olur musunuz any desk bağlantısı da verebilirim ?
yapılan testleri falanda baya inceledim en iyi oyunlarda 2k ultrada 65 fps nin altına düşmüyor dar boğaz hesaplama siterindede oran %0 çıkıyo
1659513495
araştırmalarıma göre %5 e kadar olan dar boğaz sonuçları sorun yaratmıyor parçaların testlerinden eldde ettiğim sonuçlar aa+ oyunlarda 2K ultra...
Anladım hocam sorun olmaz o zaman. güvenlik sistemleri işiyle uğraşıyoruz tailandan bi yakınımız gönderecek kamera aldığımız bir firma
1659424084
güvenlik sistemleri işiyle uğraşıyoruz tailandan bi yakınımız gönderecek kamera aldığımız bir firma hocam