Siyah olanından kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Ancak yazılımsız kullanılınca ses performansı maalesef düşük. Razer firmasının önerdiği yazılımı(THX Spatial Audio - Surround Sound Application US$19.99) görülebileceği gibi 19,99 dolara satılıyor. Kutudan çıkan...
Fotoğraftaki ürün Razer Leviathan V2 değildir. Onun düşük versiyonu olan ve bass subwooferı olmayan modeli olan Razer Leviathan V2x modelidir. Global satışta V2=249 diğer V2x 99 dolar. İndirim yok kısacası.
1681147060
RAZER Leviathan V2 Gaming Soundbar Siyah
Fiyatı yurtdışı fiyatından %20 daha ucuz. 4289 TL'ye fiyatı düşmüş ayrıca şuan Mediamarktte 200 TL sepette extra indirim var. 4.089 TL ye satın alınabiliyor.
Önemli Not: ***THX Spatial Audio programını satın almassanız tam performansından...
Kişi hakkında şirketimi bilinçli bir şekilde zarara uğrattı diyerekten işlem başlatır ve söke söke donuna kadar alır. Hiç bir şirket batmak uğruna müşterisini memnun etmekle uğraşmaz. Kaldı ki ben ticaret hukuku ile ilgili bir bilgi vermedim. Olaya insani yönden baktım. Yazdığım yazıyı...
Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı...
Donanım arşivi editörü Abdullah kardeşin önerdiği aşağıda linkini verdiğim şu ekran kartını satın aldım. Bunun yanına alabileceğim anakart işlemci ram powerbank ssd ve kasaya ihtiyacım var. Bu ekran kartı ile uyumlu sıkıntı çıkarmayacak donanım parçaları önerebilir misiniz? 6-7 bin TL maksimum...