Merhabalar iphone 13 model bir telefonum var telefonun gece çekimlerindeki video performansı aşırı berbat 60 fps çekim yapıyorum ama videolar 30 40 fps miş gibi oluyoe . Yüksek ışıkda veya 1080p de bu durumları yaşamıyorum . Sadece 4k da ve düşük ışıkda bu 4k 60fps olmasına rağmen videolar 30...
Sıcaklıklar 40 ila 50 arasında gezmekde .Zaten hali hazırda hep sessiz modda çalışmasına rağmen bunu yapıyor.
1747840726
Ayrıca batarya veya şarj adaptörüde değişmedi. Orjinal
Merhaba arkadaşlar. Benim Laptobum Hp Victus 16 rtx 4050 i5 13500h 16gb ram .Bilgisayaarım ısınmamasına fanlarınının temiz olmasına ve termal macunununun yeni yenilenmiş olmasına rağmen. Durduk yere kendi kafasına göre fanlarını fullüyor azaltıyor. Ve ben şunu farkettim. Bilgisyayarın ne zaman...
Kankam şu aralar grafik kartı fiyatları çok pahalı oluğundan 2.el fiyatları da çok fazla arttı o yuzden pek hoş bişey bulamassın 500tl ye.
1614421197
Ama rx560 2. elini 500 ile 800tl arasında bulabilirsin en düşük.
Merhabalar öncelikle TürkTelekom internetim onu söğliyeyim. İki bilgisayarım var ve biri kablolu bağlanıyor internete diğeri ise Wifi ile kablolu bağlananda hiçbir internet sıkıntısı yok hataa telefonumda felanda hiçbir internet sıkıntım yok fakat wifi ile bağlanan bilgisayarımda sadece googlede...