Selamlar. Laptopumda MediaTek MT7921 ağ kartı var ve yani bıktım usandım artık problemlerinden. Bu yüzden yeni bir ağ kartı takmak istiyorum. Ne alabilirim? Mğmkğnse sorunsuz ve hızlı. Fiyatı umurumda değil. Aklımda BE200 veya AX210 vardı aslında ama BE200 10. nesil işlemciler ile uyumsuz falan...
2k olan hdmi ile max 144hz veriyor. typecden dpye kablo ile kullanırım en kötü. 280 olana bakmadım
1784718047
Öneriniz hangisidir hocam? veya daha farklı önerileriniz var mı?
Selamlar. Benim durumum biraz karışık. Aynı masada bir laptop ve bir kasa var. Monitör ikisi arasında ortak kullanılacak. Laptopta 5070Ti 175W var. Masaüstünde 10700f ve 5060 var. Ama sıkıntı şu laptopun ekranı 144hz. MSI MAG 276CXF baktım ama 280hz kullandıktan sonra laptopun kasıyor gibi...
Aslında aklımda en başından beri o vardı yarın sipariş verecektim son anda göz ucuyla X1 V2'yi gördüm. Şansıma bahtıma stoğu bitmiş bugün A9 Air'in. Hocam A9 Air'in pil ömrü nasıl? Ne kadar gidiyor üzüyor mu
Ama hocam şöyle bir sorun var. Hatta size de danışayım. Laptop kullanıyorum ve kucağımda falan kullanıyorum genelde garip garip oturuş pozisyonlarım var. Dongle'ın nano olmaması çok rahatsız eder gibi geliyor. Sizce rahatsız eder mi? Veya nano dongle'a sahip olarak ne önerirsiniz?
Aklımda Leviathan V4 veya Scyrox V8 vardı normalde ama çok sorun olabileceği için donglesiz istiyorum. (Nano Dongle'a sahip). Normalde bluetooth alırdım ama sorun şu oyunu da kucağımda oynuyorum ve çok takılıyor kablo.
1776698619
O yüzden şuan için aklımda VGN DragonFly F2 Ultra+ var ama belki...