MuBuKu101006 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Asus Tuf Fx506lı Laptop İçin Ağ Kartı Önerisi

Farketmiyoe hocam 1785768079 Modemin WiFi6 destekli ama
  2. M

Asus Tuf Fx506lı Laptop İçin Ağ Kartı Önerisi

Selamlar. Laptopumda MediaTek MT7921 ağ kartı var ve yani bıktım usandım artık problemlerinden. Bu yüzden yeni bir ağ kartı takmak istiyorum. Ne alabilirim? Mğmkğnse sorunsuz ve hızlı. Fiyatı umurumda değil. Aklımda BE200 veya AX210 vardı aslında ama BE200 10. nesil işlemciler ile uyumsuz falan...
  3. M

10k Bütçe ile Monitör Önerisi

2k olan hdmi ile max 144hz veriyor. typecden dpye kablo ile kullanırım en kötü. 280 olana bakmadım 1784718047 Öneriniz hangisidir hocam? veya daha farklı önerileriniz var mı?
  4. M

10k Bütçe ile Monitör Önerisi

Selamlar. Benim durumum biraz karışık. Aynı masada bir laptop ve bir kasa var. Monitör ikisi arasında ortak kullanılacak. Laptopta 5070Ti 175W var. Masaüstünde 10700f ve 5060 var. Ama sıkıntı şu laptopun ekranı 144hz. MSI MAG 276CXF baktım ama 280hz kullandıktan sonra laptopun kasıyor gibi...
  5. M

Blazing Sky X1 V2 Ultimate vs A9 Air

Aslında aklımda en başından beri o vardı yarın sipariş verecektim son anda göz ucuyla X1 V2'yi gördüm. Şansıma bahtıma stoğu bitmiş bugün A9 Air'in. Hocam A9 Air'in pil ömrü nasıl? Ne kadar gidiyor üzüyor mu
  6. M

Nano Dongleye sahip mouse önerisi

@Logitech G213 hocam sizce A9 Air mı daha iyi yoksa A9 Ultimate mi?
  7. M

Teşekkürler yardımınız için
  8. M

Çok güzelmiş be o zaman 1776702533 A9 Air bu segmentte en iyisidir değil mi? 1776702543 Olmuşken iyisi olsun yani
  9. M

Ama hocam şöyle bir sorun var. Hatta size de danışayım. Laptop kullanıyorum ve kucağımda falan kullanıyorum genelde garip garip oturuş pozisyonlarım var. Dongle'ın nano olmaması çok rahatsız eder gibi geliyor. Sizce rahatsız eder mi? Veya nano dongle'a sahip olarak ne önerirsiniz?
  10. M

Teşekkürler. 4000₺ bütçe için mouse önerileriniz var mı?
  11. M

Ayrıca Nordic 52840 ile 54L15 arasında ne fark var?
  12. M

Selamlar. Nano Dongle'ı olan gaming mouse arıyorum. Aklımda VGN F2 Ultra var şuan için fakat kararsızım çok model var ne önerirsiniz?
  13. M

Nano Dongle'a Sahip Mouse Önerisi?

Dongle'ı nasıl? Nano mu yani
  14. M

Nano Dongle'a Sahip Mouse Önerisi?

Aklımda Leviathan V4 veya Scyrox V8 vardı normalde ama çok sorun olabileceği için donglesiz istiyorum. (Nano Dongle'a sahip). Normalde bluetooth alırdım ama sorun şu oyunu da kucağımda oynuyorum ve çok takılıyor kablo. 1776698619 O yüzden şuan için aklımda VGN DragonFly F2 Ultra+ var ama belki...
Geri