mucahidd.kaya isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hangisi ile başlanmalı

Spora yeni başladım ilk başta bölgeselmi çalışmalıyım yok full body mi çalışmalıyım günlük hayatta kuryelik yapıyorum günümün çoğu yürüyerek ve merdiven çıkarak geçiyor biri yazmış farklı bir forumda günlük işinizle alakalı diye
  2. M

Platformlar Arası Beraber Oynanıyormu

microsoft store dan alınan oyunu steamden giren biriyle beraber oynayabilirmiyiz oyun: 7 days to day
  3. M

Hangisi Mouse Alınır

bende razer cobra var baya da memnunun 900 e almıştım
  4. M

FPS Bir Anda Diplere Geliyor

Isınma veya herhangi bir dar boğaz yok sürücülerim güncel görünürde bir problem yok gibi ama başka neden olabilir
  5. M

FPS Bir Anda Diplere Geliyor

merhaba sistemi az önce tamirden aldım ram slotum bozuktu şuan çalışıyor valorant oynayayım dedim ama fps 250 iken bir anda 7 8 oluyor kısa süreliğine sonrasında düzeliyor bir süre sonra tekrar aynını yapıyor bunu neden yapar bilgisi olan varmı?
  6. M

Steam aile paylaşımı hata

zaten tek kişi oynuyor ancak yinede bu hatayı alıyoruz
  7. M

Steam aile paylaşımı hata

steamde aile paylaşımı yaptığım arkadaşımı oyun oynarken 2 dk içerisinde oyundan otomatik çıkartıyor STEAM AİLE OYUN KÜTÜPHANESİ KULLANILIYOR hatası veriyor bunun çözümünü bulan varmı?
  8. M

Anakartımda dram ışığı yanıyor ve pc açılmıyor

sanırım slotda problem var ramleri düzgün oturtup denedim olmadı çıkma ihtimaline karşı ancak kafama takılan şey slot bozuksa ordaki ram i diğer slota taktığımda çalışmıyor aynı anda hem slot hem ram neden bozulur
  9. M

Anakartımda dram ışığı yanıyor ve pc açılmıyor

Anakartımda dram ışığı yanıyor ve pc açılmıyor nedeni nedir ramlardan birini söktüğümde tekrardan sağlıklı şekilde çalışmaya başladı bilgisayar
  10. M

rockstar hesap giriş yapamıyorum

Kendimde giremiyorum mail değişmiş büyük ihitmalle ticket attım bakalım ne çıkıcak
  11. M

Rockstar Games hesap kurtarma

bu sorunu çözebildinmi aynı problemi bende yaşıyorum
  12. M

rockstar hesap giriş yapamıyorum

Bu hatayı alan varmı nedir problem hesabım mı çalındı veya çözümü konusunda yardımcı olacak birileri varmı
  13. M

Steam e bağlı Rockstar Launcher Hesabıma giriş yapamıyorum.

bende bu sorunu yaşıyorum bir türlü giremiorum oyunlarıma
  14. M

Rockstar Games SORUN?

:(
Geri