Mücahit Berat isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Connectgame Gamepad İndirimleri

EG xm1r almistim haklisiniz kampanyali urunlerde karsi odemeli gonderiyorlar allaha sukur bozulmadi
  2. M

Koku ve Toz Problemi Kedi Tuvaleti

hocam hepsi elimde büyüdü sahiplendirmek çok zor
  3. M

Hocam meslek isin sakasi cihazin deliğini açip araba davlumbaz borusu nun içine filte koymayi planliyorum ise yarar mi 1779309977 Hocam aktif karbon + 4 kere temizliyorum 6 tn kedi siniyor yani onu çözmem lazim
  4. M

Mühendis arkadaşların yardimini bekliyorum https://ty.gl/e6fdcbyezfyrn Mesela bu ürünün arkasına filtre koysam ordan çikan havayi tekrar tuvaletin içine verme gibi bir düşüncem var bu sistemi arabalardaki havaldirma gibi düşündüm aslinda etkili olur mu koku düzeyi düşse yeter hava alamayan bir...
  5. M

🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

kullandığınız skatezi atabilir misiniz acaba merak ettim
  6. M

🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

hocam nasıl kaymaz anlamadım ama yanlış seri tercih etmişsizin bende klaasse kullanıyorum kaymak gibi
  7. M

24 adet yaş mama 299 tl

küçük yavru için tavuklusu var o daha iyi geldi içeriği bana ona da bir şans verin
  8. M

🔥İndirim Nothing Phone 3 512 GB 16GB RAM 37.999TL Ucuzlamaya Devam Ediyor

np1 focus problemi var bunlarda var mı acaba qr ödemelerde sıkıntı oluyor
  9. M

Yardım Np1 telefon qr ödeme sıkıntısı

Arkadaşlar cihazı kasım indirimlerinde trendyoldan nothing Türkiye satıcısından 9299tl ye aldım öncelikle iki sıkıntısı var biri amoledi kötü ikinci qr ödeme yapılamıyor otomatik focus yok normal kamerada neysede bu otomatik focusu nasıl çözerim yardım edin
  10. M

❌İndirim Bitti! Havit 33w Şarj Adaptörü 299TL

27w da iyi hocam allah bereket versin bilgi için tşk.
  11. M

❌İndirim Bitti! Havit 33w Şarj Adaptörü 299TL

nothingin 45w adaptörü ile 33 w şarj oluyor redmi n9p 1774023605 spigen alın c4 yorumu çok istikrarlı geldi
  12. M

Tıraş Makinesi Önerisi

https://www.powertecshop.com/tr-1058-sac-sakal-ense-vucut-tiras-makinesi-24 güzel ürün kullanıyorum bir sıkıntısı yok sıfıra yakın alıyor yt den incelemelere bakın isterseniz
  13. M

Uzatma kabloları hakkında yardım

haklısınız hocam 1768650696 hocam peki rj45e uzatma yapsak 1768650976 bi nevi modemi taşısak
  14. M

başka çare yokmudur hocam
  15. M

merhabalar benim uzatma ile ilgili bir problemim var . Laptop a bağlı monitör kullanıyorum ama salonda olduğu için televizyon ve modemde salonda tek priz var fiber sadece salona çekilmiş modemi çıkaramıyorum elimdede bir tn...
Geri