Yeni RTX50 serisi almış birinin kendini avutma çabaları diye yorumladım.
Tamam RTX50 serisi güzel de yok 1-2 yıla yazılımsal olarak kilidi açılacak uçup...
Hızlı hızlı okudum geçtim. Hiç uzatmadan yazayım. Son zamanlarda nvidia ile ilgili bir teorim var. Nvidianın asıl derdi kart satmak degil. Geforcenow...
Nvidia zaten her zaman teknoloji olarak dolu kartlar yapıyor ama abartılacak bir düzenleme geleceğini sanmıyorum öyle bir kilit açacaksa 6000 serisinde o...
Pek gerçekçi gelmedi açıkçası. Biraz fiyasko bir nesil. 4000 serisinin bize kattığı şeyler çok daha fazlaydı. Vram verdi, cidd bir güç artışı verdi ve ciddi...
sen hayalet ekranı değiştirdiklerine sevin bence çoğu firma tamir etmez onu 6 ayı geçtiyse değişim yapmak zorunda değiller haber vermemeleri kötü olmuş o...
Doğru, haklısında servise ne için gönderdin o zaman? Sana hayalet ekran var, ürünü geri al ne yaparsan yap demeleri için göndermediysen adamlar da işlem...
Türk esnafın ne faydası var sana?yurt dışı alışverişin kapanmasını desteklerler internetten o kadar komisyon olmasına rağmen elden satışsta fazla fiyat...