mucel isimli üyenin son etkinliği

• M
    mucel, FC25 gamepad ayarları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hatırladım o hatayı fc 24 te yaşıyordum fc 25 live editör yükle o devre dışı bırakıyordu
  • M
    mucel, İkinci el r7 5700x3d alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    işlemciyi 0 alsan diğerleri 2.el daha mantıklı işlemciyi indirim beklersen 6k ya alırsın ikinci el 5k indirimsiz 7k zaten ramler de fark olur biraz tek rami...
  • M
    yani 5600ler 5.5k ortalama, bu piyasafa maalesef 5700x rahat 6.5k eder satici fiyati icin.
  • M
    dediğini anlıyorum bende çok sıkıntı yaşadım fifa 14 ten beri gamepadlerde sıkıntı yaşıyorum fifa 14 te gamepad editörü vardı ordan rahatça hallediyorduk...
  • M
    mucel, Beyaz pc 40-50k bütçe başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    dostum muhtemelen açık bir siyat renk olacak kalan parçalar diğer parçalarda aşırı beyaz olmayacak kötü gözükücek parçalar aşırı siyah aşırı beyaz olsa...
  • M
    bunlar kafayı yemiş 4.5k dan millet satamıyordu x3d ciler zaten ayrı fantezide zen 6 çıksa onla yarıştırıcaklar fiyatları yenisi çıktıkça fiyat arttırıyorlar
  • M
    işlemci nasıl 7k ediyor la
  • M
    beyaz sistem zaten gelmez o paraya ama 9060xt li düzgün bir sistem alabilir
  • M
    geçmiş olsun bende çok uğraştım fifaların gamepad ayarlarıyla belgelerden fc 25 klasörünü silip deneyin ama saveleriniz falanda gider olmaz ise başka bir pc...
  • M
    mucel, PS5 SLİM Mİ PS5 PRO MU ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bütçeni zorlamazsa pro al zorlarsa slim al aradaki kayda değer bir fark var ama bana kalırsa ikinci elden 20k ya düz ps5 alım ps6 beklemek daha mantıklı
  • M
    satılması zor olmaz o zaman 1 hafta olmaz 3 hafta olur ama hızlı satılır yine
  • M
    mucel, ZOTAC GTX 1660 Super en iyi oc ayarları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    arkadaş başka konuda pubg den darboğaz yediğini söylemişti ondan dedim
  • M
    indirim bekle sıcak fırsatları takip et şuanlık bir sistem göremedim alınıcak
  • M
    il neresi
  • M
    mucel, ZOTAC GTX 1660 Super en iyi oc ayarları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ekran kartına oc çek derim ama zaten darboğaz var işlemciye oc de yapamazsın yani performans artışı olmaz
Geri