mucel isimli üyenin son içerikleri

1. M

Mavi Ekran Bu hatanın sebebi nedir

https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts al bunla etkinleştir
  2. M

Geceye bir şarkı bırak

3. M

Telefonları ekran koruyucusuz kullanmak ?

poco en iyisi demiyorum ama elimdeki telefon sağlam bir cihaz samsungların ekranları üst teknolojisinden dolayı hassas oluyor
  4. M

biliyorsan ne diye soruyon?poco f5 e göre kıyasladım
  5. M

amiral gemisi samsung ların ekranı zaten sağlam değil bir de öyle kullan seneye kırarsın ben şuanki telefonu ekran koruyucusuz kullanıyomda tuğla gibi bu samsung ların ekranı zaten sağlam değil
  6. M

AMD vs NVİDİA Bilgilendirme Konusu(Mesaj Yanıtı Yok)

işin garibi bende amd ekran kartlarımda hiç drive sorunu yaşamadım aksine çok azda olsa nvidia daha çok sorun yaşattı 1775332507 (pardon unutmuşum yazmamam gerektiğini)
  7. M

Arkadaşlar resident evil 4 12 dolar alınır mı?

ne orijinali sana diyorum beleş içeriğe para veriyorsun ne hesap dizmesi
  8. M

ne alaka bilmediğin siteden indirirsen tabii dediğin olur güvenilir siteler zaten bağış üzerine çalışıyor 1775313453 asıl sen taş devrindemisin kanka git cd den al internetede gerek olmaz
  9. M

steam hesabı almak legal mi sanıyorsun?
  10. M

crack i nerden indirdiğini biliyorsan virüs yemezsin
  11. M

Yardım Teyzeme Laptop Alacagım

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-ideapad-slim-3-83k7009ftr-ryzen-5-7535hs-8gb-ram-512gb-ssd-15-3-ips-1920x1200-freedos-fiyati,1350666330.html bu iş görür 8 ram oyun oynamaz ise yeterli olur ama çoklu işlemlerde yetersiz kalabilir
  12. M

ona para vereceğine direkt crack indirsin
  13. M

Rtx 3070ti furymark test

20dk napçan 5dk dan sonra sıcaklıklar bir kaç derece falan artar 10dk dan sonra durur zaten
  14. M

İşlemci değişikliği sonucu izlenimlerim

onlar 5090 la falan test ediyor 8700f 5090 besleyemiyor 7800x3d besliyor arada o yüzden bu kadar fark oluyor eğer yüksek bir fark gördüyseniz bu işlemcinizin çok daha güçlü olduğu anlamına gelir
  15. M

Okul Özürlü Devamsızlık Hakkında

e nabızda gözükenleri silmek zorundalar
Geri