mucel isimli üyenin son içerikleri

1. 144 HZ CURVED MONİTÖR

Comment by 'mucel' on the classified ad '144 HZ CURVED MONİTÖR'

reis istanbula getirebilirsen elden alabilirim kargoda hasar alırsa bende üstlenemem curved olduğu için biraz hassast
  2. M

Windows 10 Ürün Anahtarı Yardımı

ürün anahtarım yok de sonra burdakileri yap boşa para verme https://github.com/massgravel/microsoft-activation-scripts
  3. M

MSI Force GC30 V2 Alınır mı?

reis 2024 aralık başlangıçlı garanti sene sonuna kadar garantisi devam ediyor üstte yanlış yazmışım açıkçası beni bir kaç ay idare etse bile yeterli sence alınmaz mı?
  4. M

@federalper reis sen anlarsın
  5. M

[H2 id='MSI+Force+GC30+V2']MSI Force GC30 V2[/H2] alınır mı yakınımda bir satıcıdan alıcam garantisi bir kaç ay önce bitmiş 700e anlaştık fazla kullanmadığını söyledi kutu içeriği tammış sadece analog kısımları hafif sarılaşmış onuda kullanmadığı için olduğunu söyledi onun dışında kol temiz...
  6. M

Ps4 12.52 jailbreak (crack) cd alınır mı?

ben arkadaş için söylemiştim yoksa bende ps4 yok zaten
  7. M

Ps4 12.52 jailbreak (crack) cd alınır mı?

atsan sorun olmaz modlar fazla takılmıyor
  8. M

Gamer gen TR sorumsuzluğu!

silme kalsın milletede aynısını yapacaklar bugün sana yarın bana
  9. M

RTX 5000 serisinin gizli gücü fp4 ve saklanan teknolojiler !!!!

anlattıklarının gerçekleşmesi çok zor dediklerin olsa nvidia bunu 60xx serisinde açar ve dediğin gibi 50xx serisi ile arasında devasa fark oluşur fakat 50xx için pek ihtimal değil
  10. M

Sorunu çözebilene 2k

kullanım değerlerine bak takılma olduğu esnada
  11. M

GÜVENİLİR RDR2 TR YAMA?

cynet i bilmemde diğer ikisi işkembeden sallıyor
  12. M

Türk Telekom'dan Sınırsız 5G Tarifesi 1550TL/AY

vodafone 5gb sultangaziye gelir mi istanbul da
  13. M

Çözüldü✓ Servis İznim Olmadan Tamir Yaptı Telefonum İşlem Görmüş Duruma Düştü

sen hayalet ekranı değiştirdiklerine sevin bence çoğu firma tamir etmez onu 6 ayı geçtiyse değişim yapmak zorunda değiller haber vermemeleri kötü olmuş o kadar da sen niye gönderdin tamir istemiyorsan?hakkın yok ki değişim istemeye
  14. M

Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

Türk esnafın ne faydası var sana?yurt dışı alışverişin kapanmasını desteklerler internetten o kadar komisyon olmasına rağmen elden satışsta fazla fiyat çekerler bir sorunda yardımcı olmazlar yüzde 20 lik bir dilim dışında hepsi öyle
  15. M

Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

Türk esnaf kazanacağına yabance sermaye kazansın
Geri