muco12 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ ANAKART TEK RAM SLOTU ÇALIŞIYOR

Sorunu çözdüm teşekkürler. İleride bu sorunu yaşayacak arkadaşlar için yaptıklarımı yazıyım. Öncelikle sistemi komple söktüm anakart üzerindeki işlemci pinlerinden birisi yamuk duruyordu tornavida yardımıyla onu düzelttim, sonrasında ram slotlatını diş fırçamla iyice bi fırçaladım (kuru olarak)...
  2. M

evet windows 11 pro kurulu şu an ama çalışmıyor malesef. 1679579386 silgide kurtarmadı hocam :(
  3. M

Aynen hocam , zaten tek ram taktığımda da a1, b1, b2 slotlarında sistem acılmıyor
  4. M

Aynen bende farketmiştim onu attığınız linkten f5d sürümünü kurdum 1679512650 Az önce sistemi iki ram takılı bi şekilde 10 dakika kadar açık bıraktım, tabi ekranda görüntü yok, ikiside aynı derecede ısınmıştı. O yüzden slotda bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum
  5. M

Teşekkürler yarın denerim artık.
  6. M

Hocam evde silgi yok alternatif bi yolu varmıdır? 1679511822 En güncel bios sürümünü kurduktan sonra sistemi çalıştırdım. Acaba diğer bios sürümlerini denesem çalışma ihtimaii varmı?
  7. M

B650m ds3h anakartım var sistemi yeni topladım. Ramler ise gskill ripjaws 6000mhz cl36. Her iki ramide butun slotlara ayrı ayrı taktım her ikiside sadece anakartın a2 slotunda çalışıyor. Yazılımsal bi sorunmudur çözümü varmıdır yoksa anakart mı arızalı? Slotlarda fiziksel bi hasar göremedim...
  8. M

YENİ SİSTEM CLEAR CMOS HATASI

Geliyomuş Teşekkürler..:D:D
  9. M

YENİ SİSTEM CLEAR CMOS HATASI

B650m ds3h anakart, sistemi kurmadan once biosu flash back dugmesi ile güncelleyim dediydim, sistemi kurdum boyle bi hata alıyorum. Biosu güncellerken anakart ledi başta hızlı yanıp sönüyodu sonra yavaş yanıp sönmeye başladı 2-3 dakika sonra komple söndü bende flashı çekip sistemi kurdum yanlış...
  10. M

Çözüldü✓ YENİ PSU ALDIM BOZUK MU?

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi psu'dan pek anlamam yeni aldım bugün elime ulaştı prize takıp bi deniyim dedim psu'dan sivrisinek vızıltısı gibi bi ses çıkıyor üstündeki fan da çalışmıyor sonra prizden çıkardım kulağımı yasladım vızıltı sesi 2-3 dakika daha devam ettikten sonra sustu. Anakarta...
  11. M

Çözüldü✓ FSP HYDRO K PRO 850W ALINIR MI?

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi 850w psu'lara göre bayaa ucuz geldi bana (1900tl) almayı düşünüyorum bi sıkıntısı felan varmıdır güvenilir mi? Ürün linki: https://www.itopya.com/fsp-hydro-k-pro-850w-80-bronze-120mm-fanli-atx-psu_u22530
  12. M

DEEPCOOL 750W 80+ CC560 Gaming Mid-Tower PC Kasası

4070ti sistem toplucamda bu kasayı daha önce görmemiştim başka kasa düşünüyordum bu daha çok hoşuma gitti bundan çekicem galiba saolasın
  13. M

DEEPCOOL 750W 80+ CC560 Gaming Mid-Tower PC Kasası

kasanın özelliklerine baktımda acaba bu radyatör desteği sıvı soğutma yuvasımı oluyor?
  14. M

Çözüldü✓ 7900 xt mi? 4070 ti mı?

Aynen bende bir kaç yazı okudum bunun gibi o beni tedirgin ediyor. Yoksa gözüm kapalı alıcaktım. Dediğin gibi riske atmaya gerek yok. Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. 2k da 12gb vram'in sıkıntı çıkarmayacağını söylüyor herkes, 4070ti indirimi bekliyim en iyisi.
Geri