1050 Ti
1775844444
Komikmiş kral bir daha olmasın :)
1775844516
Ama alacağım kişi toptancı yani furmark falan yapamıyormus bende kargo ile alacağım bu riski almalimiyim kendim kontrol edicem alınca
Merhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
Selamlar 1500 TL bütçem var zorlarsam 2 K ve biraz üstüne çıkabilirim özel bölge ve sakal için sıfır kesecek tras makinesi öneriniz varmıdır uzun ömürlü olması da lazım.
Hocam burada konuşuyoruz forumdaki arkadaşlar maşallah aslan yemi görmüş gibi çullanıyor bana benim kartı övdüğüm de yok buarada ben bile kullanmıyorum nasıl oveyim bu kartı tek diyeceğim hani zamanın orta segmentteki iyi kartlarından biri
Dedim yukarıda ben oyun için çok kullanmadım zamanım yoktu kutusunda duruyor ben bir hafta önce tozunu vs aldım hani alan kişi kendi kasasına takıpda denesin aksi çıkarsa almasın bu kadar basit bence
Yok estağfurullah ben zaten 1050 Ti en iyi kart şu bu demiyorum orta segment için hani vasatın üstü ben Lol CS GTA gibi AA oyunları yüksek te oynatıyor herkesin bütçesi maalesef yüksek değil tabi alabilen güncel kart alsın
Malum Türkiye şartları herkesin bütçesi yüksek kartlara yetmiyor bence 1050 Ti orta ayarlarda hala kullanılabilir kart beni şu zamana kadar üzmedi sağolsun
Ben çok kullanamadım zaten günlük hayatımda topu topuna 1 sene en fazla güvenlik etiketinin o yüzden durması + özellik hani senelerce yorulmuş kart değil onu anlatmaya çalışıyorum