Ev sahibi en üstte ev 3 katlı cekmeyeceğini söylüyor zaten siz başvurun yaparlar hemen diyor ve ben bilmiyorum şifreyi oğlan biliyor oğlan gelsin konuşursunuz diyor. Bence vermemek istediği çok belli :D
1728916221
Evet hocam Allah yardımcınız olsun cidden kötü bir şey internetin olup berbat olması.
Hocam artık bilmiyorum bazılarına yarın bazılarına aylar sonra bakıyorlar müdürlükte 1-2 ay içerisinde yaparlar dediler bende sürekli şikayet bildiriyorum hızlanması için artık hayırlısı.
Hocam ben belediye ye dilekçe verdim söylediklerine göre belediye tarafından türk telekoma bununla ilgili iletim yapılacak diyorlar herhalde yaparlar diye düşünüyorum.
Hocam bende sürekli şikayet bildiriyorum ama hep aynı şeyi diyorlar.bide hocam ev interneti başvurusunun da türk telekom dan yaptım belki hızlanır hocam diye.
1728914032
Hocam twitterdan yazıyorum yüzüme bakmıyorlar. Sadece şikayet oluşturuyorlar.
Merhaba evime ev interneti çekmeye çalıştığımda port yetersiz diyordu türk telekom olsun belediye olsun cimer olsun birçok yerden şikayet belirttim nerdeyse 2 aydır bir adım yok. En son türk telekom ‘’Belirtilen adreste kapasite sorunu olması sebebiyle hizmet verilememektedir.Konu ile ilgili...